Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Django cel voinic şi Globurile de Aur

Zoom Django cel voinic şi Globurile de Aur

1) Capote (SUA, 2005; regia: Bennett Miller). La TCM – joi, 10 ianuarie, ora 22. Pentru că Philip Seymour Hoffman e fabulos (cam ca de obicei). Şi pentru că Truman Capote era un tip mult mai interesant în calitate de scriitor decît în cea de actor.

2) Golden Globes 2013 / Globurile de Aur 2013. La HBO – luni, 14 ianuarie, ora 3. Transmisiune în direct. E vorba despre nişte premii care prefaţează, în mod groaznic de tradiţional, Oscarurile. Vestea bună: Django Unchained e nominalizat la cel mai bun film. Vestea proastă: şi Argo e. Vestea şi mai proastă: nişte negrotei paranoici sînt de părere că Tarantino e rasist, iar ţara în care se dau aceste premii e America. Şi, ca să fie clar: n-am nimic nici cu negrii, nici cu rasiştii.

3) Killing Bono / Ucigîndu-l pe Bono (Anglia-Irlanda, 2011; regia: Nick Hamm). La Cinemax – duminică, 13 ianuarie, ora 22,50. Nu l-am văzut încă, dar intenţionez să-l urmăresc cu mare atenţie, întrucît titlul mi se pare foarte oportun.

Publicat în Cațavencii, nr. 1 (79)/2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint