Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Doi șoferi responsabili au făcut liniuțe pe Magheru, în limita vitezei legale

Zoom Doi șoferi responsabili au făcut liniuțe pe Magheru, în limita vitezei legale

Doi tineri cu capul pe umeri s-au întrecut noaptea trecută cu bolizii pe Magheru, încercând totuși să nu depășească viteza legală.  Dornici de adrenalină, ei s-au urcat la volan și au apăsat accelerația până când au atins viteza de 50 de kilometri, maximul admis în localitate. Ce a urmat a fost o cursă nebună. Șoferii au rulat de la un capăt la celălalt al bulevardului, oprind însă la toate semafoarele și atenți să nu-i ia radarul.

Pentru a demonstra că nu au încălcat Codul Rutier, tinerii au filmat aparatura de la bord, care nu a indicat niciodată o viteză mai mare decât cea legală. Ei au vrut și să fie un exemplu pentru adolescenții teribiliști din România, care uită că poți să fii antisocial și atunci când respecți legea și-ți vezi de treaba ta.

3 comentarii

  1. #1

    Pai da dar.. punem si noi d-un video?

  2. #2

    Viitorul sună bine.Un alt exemplu de tineri responsabili s-a petrecut în localitatea Afumaţi,unde doi tineri după o noapte în care au consumat doar apă minerală şi ceai de mentă,au bătut(cu degetul)la uşa casei în care locuia o bătrână,doar ca să o întrebe dacă nu are nevoie de un pahar cu apă.Nu avea,drept pentru care cei doi au plecat spre casă recitând din memorie poezie.

  3. #3

    Frumoasa poza din FnF

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100