Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dragnea despre scumpirea euro: “Prost e ăla care dă, nu ăla care cere”

Zoom Dragnea despre scumpirea euro: “Prost e ăla care dă, nu ăla care cere”

Liviu Dragnea face un apel la calm și-i asigură pe români că devalorizarea leului nu e o tragedie. ”Da, poate că acum euro se vinde la 4,80 lei, dar știți cum se zice: prost e ăla care dă, nu ăla care cere. Fac un apel la români să nu cumpere euro la prețul ăsta, ci să mai negocieze. Ia să vedem ce vor face băncile atunci. Oare se vor întoarce acasă cu euro nevândut sau îl vor da pe tot mai ieftin, ca să scape de el?”, se întreabă liderul PSD, într-o analiză financiară publicată în ediția de Videle a prestigiosului cotidian Wall Street Journal.

În același timp, Dragnea îi îndeamnă pe românii care nu-și mai permit euro să cumpere o altă monedă, mai ieftină. ”În ziua de azi, se găsesc valute pentru toate buzunarele. Bani să ai”, a concluzionat Dragnea.

La fel de liniștit e și consilierul pe probleme de economie Darius Vâlcov: ”Se face prea mare tam-tam pe tema cursului de schimb. Hai să fim serioși! Bunicii noștri n-au avut euro și nu s-au plâns atâta. Poți să trăiești și fără bani, ba chiar e mai sănătos așa. Eu cred că euro ăsta e ajuns deja o fiță, mai ales că putem să ne descurcăm lejer și fără nici o monedă, doar pe bază de troc. Nu mai spun de țigări, care, cât am fost eu în pușcărie, a fost cea mai stabilă monedă, mai ceva ca yenul japonez”.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    Si sapunul? La 2 scapari de sapun se da 1 tigara (de dupa)

  2. #2

    ”Bunicii noștri n-au avut euro și nu s-au plâns atâta”. O afirmație perfectă pentru un politician PSD, adică este adevărată din prisma faptului că nu existau euro în acele vremuri.
    Atunci la putere erau mărcile vest-germane și dolarii. Problema era că dacă te prindeau cu valută o incocostârceai (expresie antisecuristă din acea vreme).
    Acu’ la putere este PSD și la fel ca atunci, aceeași oameni cu aceeași mentalitate care te decocostârcesc de câte ori îi votezi (valabil pentru pensionarii și asistații social care au fost păcăliți de au votat pentru câte o porție de trei mici și o bere).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100