Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

E posibilă călătoria în timp? 5 argumente pro şi 3 contra

Zoom E posibilă călătoria în timp? 5 argumente pro şi 3 contra

Studiul cercetătorilor chinezi (“nici măcar fotonul nu poate depăşi viteza luminii, deci nu mai visaţi la călătorii în timp, fraierilor!”) a pus pe jar lumea academică mondială. E corect raţionamentul? E complet eronat? Lumea ştiinţifică e divizată: savanţii au analizat, au calculat, au estimat şi acum se înfruntă în opinii bine documentate. Citiţi, cugetaţi şi formaţi-vă singuri părerea asupra subiectului:

Arugmente contra:

 

Tomás de Torquemada, PR Manager al Inchiziţiei Spaniole: Îi aşteptăm pe toţi promotorii acestei erezii la sediul nostru, unde îi vom lămuri asupra greşelii lor şi îi vom aduce pe calea cea bună. Veniţi cît mai mulţi, facem grătar!

 

Corneliu Vadim Tudor: Du-te dom'le de-aicea cu prostiile astea, că nu se poate. Mi-au zis-o azi-noapte nişte membri pe partid, veniţi special din 2055 să mă felicite că am ajuns preşedintele României. 

 

Cristi Minculescu (Iris): E imposibil, pentru că nu există trecut sau viitor. Uite, noi lălăim aceleaşi melodii de 20 de ani şi încă nu s-a prins nimeni.

 

Argumente pro:

 

Steve Jobs (tartor-sef Apple): Vom lansa în toamnă tableta iTravel, care vă va permite să călătoriţi în trecut. Călătorii în viitor? Nu ştiu ce să vă spun. Vedeţi dumneavoastră, noi am programat softul tabletei în limbajul Maya şi ne dă o eroare inexplicabilă la toate testele care trec de 21 decembrie 2012. 

 

CEO al unei mari companii de electronice chinezeşti: Sigur! La două luni după ce apare Apple iTravel. Şi mult mai ieftin, da?

 

Charlie Sheen (actor): Nu va mai miraţi atît, eu călătoresc constant. De exemplu, luni dimineaţa ies cinci minute să beau un păhărel şi, cînd mă întorc acasă, e deja vineri.

 

Albert Einstein (fizician): V-aş putea explica procedeul, dar sînteţi prea tîmpiţi ca să luaţi Bac-ul, darămite să pricepeţi chestii de fizică elementară.

 

Grup de români stabiliţi în Spania: Dacă eşti român, călătoria în timp e foarte posibilă. Se numeşte emigrare.

1 comentariu

 1. #1

  Argument pro:

  Anonim pe internet: Calatorie in viitor; se face in 3 pasi:
  1) bei o sticla de techila
  2) astepti 20 minute
  3) te trezesti 8 ore in viitor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Un președinte de clasa a treia

  23 aprilie 2019

  Două premii ca două palme transoceanice s-au abătut zilele trecute asupra obrajilor lui Iulius Filip, aflat în agonie într-un spital din Statele Unite. Aidoma hoțului cinstit care, după ce vinde […]

 • Patimile după DNA

  23 aprilie 2019

  2.807 magistrați, adică 1.962 de judecători și 845 de procurori, au avut sau au dosare la DNA. Dintr-un total de cam 6.900 de magistrați, instalați în instanțele și parchetele României, […]

 • Anticomunismul și antisecurismul

  23 aprilie 2019

  Augustin Lazăr era anticomunist printr-o stranie contaminare. A fost iradiat cu anticomunism. Pentru că Augustin Lazăr lupta cu Dragnea-PSD, și se știe foarte bine că Dragnea-PSD e comunism – Ciuma […]

 • Sărutul dat leprosului

  16 aprilie 2019

  Cînd comuniștii au descoperit în arhivele Siguranței burgheze că eroul atîrnat pe sfîrcul sirenei de la Atelierele Grivița era un jalnic informator răsărit din flegmele clasei muncitoare ca Afrodita din […]

 • Dacă Lazăr nu e, nimic nu e

  16 aprilie 2019

  Augustin Lazăr cară în spinare ranița securiștilor, aia de care Turcescu pretindea că se lepădase, și în care zac, împachetate în polietilenă, duhorile unei tinereți dedicate carierei. Dar, cîtă vreme […]

romania100