Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Elitiștii veninoși

Zoom Elitiștii veninoși

La un marș împotriva violenței, la un marș cât un priveghi, un jurnalist de la Antena 3 e huiduit și alungat. Nu are voie să transmită, se aud horcăituri, tineri pe care îi sugrumă ura, bătrâni pe care nu-i mai încape veninul.

Oribile momente văzute, a nu știu câta oară, de mulți, ca un act de dreptate. România bună, poporul frumos, cetățenii onești ai acestei țări, necorupții fac dreptate.

Știți ce? E normal.

E normal în sensul în care întotdeauna sunt unii care vor să-și impună adevărul cu violență, care cred că se scarpină în buric și găsesc acolo dreptatea. Idioți au fost, sunt și vor fi, imbecili cu porniri extremiste, frustrați, oameni de bună credință care știu încotro trebuie să mergem și ne-ar târî de păr în direcția aceea fără nici o remușcare.

Un astfel de om este și Andrei Caramitru. Nu e un deranjat amuzant, nu e un deraiat simpatic, ci un dăunător public de cea mai joasă speță. Faptul că USR continuă să se afișeze cu acest personaj este inacceptabil.

Iată ce scrie Andrei Caramitru din Piața Victoriei în timp ce echipa de jurnaliști dela Antena 3 era amenințată: „Antena 3 a venit în piaţă. Au fost scoşi de oameni. Ei sunt la fel de vinovaţi ca nebunul criminal care a dat cu cuţitul. Îi urez lui Voiculescu şi tuturor sclavilor lor să ajungă în iad“.

Nu discutăm aici de acea cheie de „lectură“ a tragediei de la Caracal, cu „Ciuma Roșie“ și „Corupția ucide“, adevărate deliruri politice. Discutăm de un instigator la violență, de un extremist care și-ar fi găsit locul în PRM-ul lui Vadim și, multmai bine, în afara legii. În buna tradiție a unui Mihail Neamțu sau Adrian Papahagi, Andrei Caramitru devine unul dintre cele mai toxice personaje publice. Și e dreptul său.

Dar e o calamitate pentru USR să se asocieze în continuare, cu atâta mândrie, cu acest Caramitru.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Frumoasă poza. 3 inși de tot rah##tul. Primul . Prunc de securist odios. Al doi-lea abonat la bani de stat. Simandicos. Al trei-lea un nerod cak#k#csiosz. Halal. Ce vremuri trăim !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]