Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Elitiștii veninoși

Zoom Elitiștii veninoși

La un marș împotriva violenței, la un marș cât un priveghi, un jurnalist de la Antena 3 e huiduit și alungat. Nu are voie să transmită, se aud horcăituri, tineri pe care îi sugrumă ura, bătrâni pe care nu-i mai încape veninul.

Oribile momente văzute, a nu știu câta oară, de mulți, ca un act de dreptate. România bună, poporul frumos, cetățenii onești ai acestei țări, necorupții fac dreptate.

Știți ce? E normal.

E normal în sensul în care întotdeauna sunt unii care vor să-și impună adevărul cu violență, care cred că se scarpină în buric și găsesc acolo dreptatea. Idioți au fost, sunt și vor fi, imbecili cu porniri extremiste, frustrați, oameni de bună credință care știu încotro trebuie să mergem și ne-ar târî de păr în direcția aceea fără nici o remușcare.

Un astfel de om este și Andrei Caramitru. Nu e un deranjat amuzant, nu e un deraiat simpatic, ci un dăunător public de cea mai joasă speță. Faptul că USR continuă să se afișeze cu acest personaj este inacceptabil.

Iată ce scrie Andrei Caramitru din Piața Victoriei în timp ce echipa de jurnaliști dela Antena 3 era amenințată: „Antena 3 a venit în piaţă. Au fost scoşi de oameni. Ei sunt la fel de vinovaţi ca nebunul criminal care a dat cu cuţitul. Îi urez lui Voiculescu şi tuturor sclavilor lor să ajungă în iad“.

Nu discutăm aici de acea cheie de „lectură“ a tragediei de la Caracal, cu „Ciuma Roșie“ și „Corupția ucide“, adevărate deliruri politice. Discutăm de un instigator la violență, de un extremist care și-ar fi găsit locul în PRM-ul lui Vadim și, multmai bine, în afara legii. În buna tradiție a unui Mihail Neamțu sau Adrian Papahagi, Andrei Caramitru devine unul dintre cele mai toxice personaje publice. Și e dreptul său.

Dar e o calamitate pentru USR să se asocieze în continuare, cu atâta mândrie, cu acest Caramitru.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Frumoasă poza. 3 inși de tot rah##tul. Primul . Prunc de securist odios. Al doi-lea abonat la bani de stat. Simandicos. Al trei-lea un nerod cak#k#csiosz. Halal. Ce vremuri trăim !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Institutul pentru Combaterea Horelor

  7 iulie 2020

  Fenomenul horelor românești din primul război mondial a tulburat comandamentul german, care nu prea înțelegea tehnica de luptă a valahilor ce se învîrteau de mama focului înainte de apusul soarelui, […]

 • Limitele unui jucător de golf

  7 iulie 2020

  De pe pajiștea unde obișnuiește să joace golf, președintele Iohannis se pregătea să lanseze România. Din trusa de crose l-a ales mai întîi pe Ludovic Orban, deși putea să aleagă […]

 • Legea și Constituția nu poartă mască. Să le muim!

  7 iulie 2020

  Nu există, am cercetat, nici măcar o singură obligație legală ca onor Constituția să poarte mască atunci când intră într-un spațiu public închis. Nici celelalte legi, ordonanțe simple sau de […]

 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]