Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Elitiștii veninoși

Zoom Elitiștii veninoși

La un marș împotriva violenței, la un marș cât un priveghi, un jurnalist de la Antena 3 e huiduit și alungat. Nu are voie să transmită, se aud horcăituri, tineri pe care îi sugrumă ura, bătrâni pe care nu-i mai încape veninul.

Oribile momente văzute, a nu știu câta oară, de mulți, ca un act de dreptate. România bună, poporul frumos, cetățenii onești ai acestei țări, necorupții fac dreptate.

Știți ce? E normal.

E normal în sensul în care întotdeauna sunt unii care vor să-și impună adevărul cu violență, care cred că se scarpină în buric și găsesc acolo dreptatea. Idioți au fost, sunt și vor fi, imbecili cu porniri extremiste, frustrați, oameni de bună credință care știu încotro trebuie să mergem și ne-ar târî de păr în direcția aceea fără nici o remușcare.

Un astfel de om este și Andrei Caramitru. Nu e un deranjat amuzant, nu e un deraiat simpatic, ci un dăunător public de cea mai joasă speță. Faptul că USR continuă să se afișeze cu acest personaj este inacceptabil.

Iată ce scrie Andrei Caramitru din Piața Victoriei în timp ce echipa de jurnaliști dela Antena 3 era amenințată: „Antena 3 a venit în piaţă. Au fost scoşi de oameni. Ei sunt la fel de vinovaţi ca nebunul criminal care a dat cu cuţitul. Îi urez lui Voiculescu şi tuturor sclavilor lor să ajungă în iad“.

Nu discutăm aici de acea cheie de „lectură“ a tragediei de la Caracal, cu „Ciuma Roșie“ și „Corupția ucide“, adevărate deliruri politice. Discutăm de un instigator la violență, de un extremist care și-ar fi găsit locul în PRM-ul lui Vadim și, multmai bine, în afara legii. În buna tradiție a unui Mihail Neamțu sau Adrian Papahagi, Andrei Caramitru devine unul dintre cele mai toxice personaje publice. Și e dreptul său.

Dar e o calamitate pentru USR să se asocieze în continuare, cu atâta mândrie, cu acest Caramitru.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Frumoasă poza. 3 inși de tot rah##tul. Primul . Prunc de securist odios. Al doi-lea abonat la bani de stat. Simandicos. Al trei-lea un nerod cak#k#csiosz. Halal. Ce vremuri trăim !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Recviem pentru mustața lui Dragnea

  19 noiembrie 2019

  Prieten la toartă cu bărbierul austriac al Munților Carpați, Klaus Iohannis a reușit și el performanța de a-i ușui vrabia de sub nări lui Liviu Dragnea, lăsîndu-l orfan de mustață […]

 • Ciuma Roșie biruitoare

  19 noiembrie 2019

  Națiunile se ridică atunci cînd norocul le suflă în pînze. România a prins furtuna norocoasă de acum un secol – cînd, după ce a pierdut un război, și-a dublat teritoriul. […]

 • Fenomenalul domn Cîțu

  19 noiembrie 2019

  Când a încercat, la inițiativa prietenului lui mai inteligent, Lucian Isar, să atace speculativ leul, în 2009, Florin Vasile Cîțu a primit de la Mugur Isărescu un dos de palmă […]

 • Cinci ani de singurătate

  12 noiembrie 2019

  “Politicienii sînt ca scutecele. Trebuie schimbați des și din același motiv.” Vechiul aforism, atribuit lui Mark Twain, n-are trecere la români. Președintele României se schimbă doar o dată la zece […]

 • Barna, puntea suspinelor

  12 noiembrie 2019

  USR, alături de PLUS, părea să se poată transforma într-un partid important. Nu atât de important încât să conducă, prea curând, singur, dar suficient de important încât să înceapă să […]

Cele mai citite