Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

EVZ are urme de divertisment pe la Bot

Zoom EVZ are urme de divertisment pe la Bot

E uimitor cum un ziar dat șpagă, cum e Evenimentul zilei, cere bani pentru articole de investigație. Trebuie să plătești dacă vrei calitate.

Mânjit cu rahat din cap până-n picioare, cu resturi de euro și Elena Udrea pe bulină, EVZ cere bani pentru imparțialitatea, verticalitatea și profesionalismul de care dă dovadă.

Acum câteva zile, EVZ a publicat o știre cu o sirenă descoperită pe o plajă din Egipt. O făcătură de la un cap la altul. Sirena vorbea englezește și naufragiase pe platourile de la Hollywood, fiind făcută pentru seria “Pirații din Caraibe”.

După ce li s-a aruncat în bot celor de la EVZ minciuna ordinară, a venit și o clarificare din partea ziarului! Mălin Bot: “Eu vă asigur că niciunui redactor din echipa EVZ online nu-i face nicio plăcere specială să alimenteze cu titluri rubrica de divertisment şi mai ales să ducă goana după afişări în zone discutabile.

Însă trebuie să o facă zilnic, cu misiunea de a obţine audienţele de care EVZ are nevoie pentru a încasa publicitatea care să permită şi plata salariilor colegilor ce vă oferă conţinut de calitate.

E divertisment deci. Să minți ordinar e divertisment, să obții bani prin minciună e divertisment. Exact cum zicea Gigi că el nu poate fi anchetat pentru ce zice pe la televiziuni despre furăciunile unora și ale altora pentru că o să le spună procurorilor că “a glumit”.

Dar poate că Bot poate fi folosit cumva. Bot ar putea să fie prețios. Trebuie doar să ne spună ce consumă.

Mă întreb ce s-ar întâmpla cu unul ca Gabi Oprea dacă ar consuma și el ce consumă Mălin Bot. Și să-l auzi pe Oprea justificând-și faptele: “Da, noi, politicienii furăm. Furăm foarte mult, ca să trăim bine noi și familiile noastre, ca să avem bani să cumpărăm procurori și influență. Dar astea sunt vremurile, ce facem noi e divertisment, sunt mulți oameni care asta vor”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]