Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Frații lui Gâdea de la CNN și tanti Flavia

Zoom Frații lui Gâdea de la CNN și tanti Flavia

Mă gândeam: ce-o zice CNN când Mihai Gâdea îi duce flori și o pupă pe medicul Flavia Groșan, cea care spune că oxigenul îți prăjește creierii, că ea a vindecat mii de pacienți de COVID folosind medicamente „drăguțe, frumoase“ și că nu poate să facă publică schema de tratament pentru că i-o vor strica? Cine, unde, cum, de ce? Întrebări la care doar Mihai Gâdea se pare că are răspunsuri.

De-o infinită mizerie scena în sine: șeful unui post de știri, mare realizator TV, mozolește public un om cu mari probleme deasupra gâtului, ține să își arate susținerea pentru cineva care, fără ocolișuri, spune că milioane de doctori de pe glob sunt criminali cu bună știință. Nu vorbesc că individul se descalifică. Nici Naționala României nu-i cine știe ce mare calificată, dar oamenii o iubesc. Însă te poți întreba: ar trebui ca CNN-ul să înțeleagă ceva din toate acestea? Ce?

Doamna Flavia, că altfel nu pot să-i zic, a intrat în curul gol într-un studio TV la o oră de maximă audiență și a aruncat cu ditamai bolovanul în toată medicina care luptă cu pandemia.

Iar după acest gest, vine Gâdea și o ia în brațe. Nu, nu ca s-o izoleze de lumea cât de cât normală a planetei, ci ca s-o felicite, să-i poată administra celebrul mozol gâdist.

Oare ce-o zice CNN despre asta?

Lucrurile spun totul despre televiziunea acestor zile – un om defect, un om contrazis de fapte, de cărți, de știință, de practică, de milioane de doctori de pe tot globul este promovat seară de seară pe ideea: are și doamna o părere, nu putem să-i punem pumnul în gură. Și-apoi, un întreg spectacol de balet într-o piscină plină cu rahat: Gâdea aduce în studio doctori ca să lovească în lipsa de măsuri a coaliției de dreapta, după care vine cu zdruncinați care fac pipi pe toată munca și pe toți nervii doctorilor.

Ce-o crede CNN?

Citeşte mai multe despre:

4 comentarii

 1. #1

  Se spune ca adevarul e unul singur, si nu este in mod neaparat cel votat si acceptat de majoritatea oamenilor.
  Doamna doctor a facut cateva observatii fundamentale care, daca sunt luate in seama pot salva vieti prin mentinerea functionalitatii plamanilor coviditilor.
  Este medic privat si e de inteles ca nu isi va publica schema de tratament, pentru ca nu are cum sa o protejeze pentru a o transforma in bani, decat cu tratmente individuale platite.
  Cei care o contrazic continua sa aplice scheme neadaptate, concepute de insi ca Agentul Tamiflu, care duc la moartea majoritatii intubatilor.
  Schema aprobata pentru COVID incepe sa aduca cu o dogma, aproape de dogma climatica (99% din oamenii de stiinta sunt de acord….. chiar daca nu stiu despre ce este vorba).
  Eu zic ca in situatia data, cand se stie mai nimic despre acest virus orice idee e bine-venita si trebuie evaluata constructiv. si nu distructiv.

 2. #2

  stiati ca nici un dezinfectant ‘aprobat’ nu a fost testat pe COVID-19 ?

 3. #3

  Pai e frumos sa defaimam Antena 3 care a castigat premiul AIB, iar acum e pe cale sa castige si premiul Oscar?

 4. #4

  Am citit. Nu mi-a placut. Nu are nici haz, nici noima articolul.

  Fara sa fiu defel postac, spun doar ca ma asteptam daca nu la mai mult, atunci macar la un subiect mai interesant, altul decat ce scrie media de un an si ceva. Cu gandul acesta intru pe pagina voastra si va cumpar de fiecare data cand pot publicatia. Sunteti un loc in care uneori mai reusim sa evadam.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Norocul rîmă-n soarele cu pete

  13 aprilie 2021

  Norocul rîmă-n soarele cu pete precum un porc umflat cu diamante, cum l-aș ademeni-n vîrtej și pante spre cocinile sfinte să se-mbete, frică îmi e să nu ne creadă plante […]

 • Boala băncii nebune

  13 aprilie 2021

  România a împrumutat săptămîna trecută 3,5 miliarde de euro de pe ceea ce Guvernul numește „piețele externe“. Aceste piețe puteau să fie și interne, fiindcă ele reprezintă, de fapt, băncile-mamă […]

 • Prizonierii lui 5%

  13 aprilie 2021

  936.864 de români au votat, în decembrie 2020, cu alianța USR-PLUS pentru Senat și 906.965 de cetățeni români au votat cu alianța USR-PLUS pentru Camera Deputaților. Nici măcar 5% din […]

 • Rugăciunea preafrumoasei blondine către jandarmul călare pe situație

  6 aprilie 2021

  Motto: ,,Nu pot, nu pot, fată mare, Că mi-e murgul slab de șale“ Stimată și iubită, în veci, Jandarmerie, te rog să-mi pui cătușele și mie. Și fiindcă disperarea mă […]

 • Miracolul prostiei românești

  6 aprilie 2021

  Pentru o clipă s-ar fi putut crede că Iohannis revine din lunga stare vegetală, că transformarea dulapului în om, pe care alchimiștii au negat-o veacuri la rînd, se petrece chiar […]