Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Futezătorul: Circuitul asistentei în natură

Zoom Futezătorul: Circuitul asistentei în natură

Lumina stroboscopului pîlpîie plăpînd din spatele scenei. Tînăra asistentă TV ridică sfioasă capul din găleata de whiskey cu energizant din care se adăpa. O zi nouă începe pe platoul emisiunii de prost gust. 

Tinerei asistente îi tremură puţin vocea, genunchiul stîng şi siliconul drept. E clar emoţionată. Astăzi, pentru prima oară în viaţa ei, se va aşeza pe scaunul de asistentă şi va zîmbi frumos, îmbunătăţind decorul de tapet şi ferigi. Informaţional, este pe acelaşi plan cu ele, dar ea oferă o scuză pentru ca onanistul de canapea să zăbovească pe emisiunea de prost gust mai mult de trei secunde. Feriga nu poate face asta decît pentru doi-trei devianţi sexual. Tînăra asistentă se va aşeza cu curul pe acel scaun şi-l va încălzi cum nimeni nu l-a mai încălzit ­nici­odată. E vocaţia ei să-şi transpire bucile asupra lui. Nu i-a fost uşor. Nu te remarci aşa, cu una, cu două. Nimeni nu s-a născut asistentă şi nu s-a aşezat direct pe scaun. A trebuit să se aşeze în multe falusuri ca să ajungă aici.

Asistenta matură ştie asta cel mai bine. În capul ei teşit de izbituri violente de tăblia patului şi în ochii bulbucaţi de atît pistonat la amigdale se citeşte înţelepciunea anilor. Cervixul ei îngroşat de bătături ca palma de prăşitor a văzut falusuri erecte, negi tatuaţi şi bile de pîrnăiaş. Dar ea e ceva mai sus. N-a făcut asta pentru a fi remarcată. Deja era. A făcut-o pentru sacoşe de bani. Nu toată lumea este nevoită să ajungă la bogăţie prin muncă. Pentru că asistenta TV are sfincterul şi caracterul destul de elastice încît să poată ocoli lejer un lucru aşa de jenant. Se simte puţin ameninţată de asistenta tînără, dar e încă liniştită. Mai are cîţiva ani buni în ea, şi va profita din plin de ei. Mai ales acum, că e femela alfa a grupului.

Asistenta retrasă se uită cu nostalgie la cele două. A făcut chestia asta patru ani de zile. Patru ani de om normal sînt cam 40 în ani de asistentă. Deja nu mai sesizezi nici un strop de umanitate în cyborg-ul de plastic ce a devenit. Patruzeci de ani de zîmbit frumos la hidoşi cu ceafa groasă i-au anesteziat permanent personalitatea. Acum poate doar umecta pavlovian cînd vede un teanc de bani. Dar soarta i-a surîs. Cu toate că pentru o asistentă e deja decrepită, a găsit raiul speciei ei: un fotbalist tălîmb, dar frumuşel, cu care să-şi petreacă liniştită amurgul vieţii. 

Domnii generoşi se uită la emisiunea de prost gust şi salivează abundent. O să se delecteze cu cărniţă proaspătă în curînd. O să fie scumpă, dar oricum n-au nimic mai bun de făcut cu banii ăia. Natura merge înainte.

2 comentarii

  1. #1

    Nu stiu daca e trist sau hilar…

  2. #2

    e hilar.nu uita ca traim in romanika…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint