Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Germania susține că țara noastră nu e încă pregătită să participe la Eurovision

Zoom Germania susține că țara noastră nu e încă pregătită să participe la Eurovision

Germania a anunțat că se va opune participării noastre la Eurovision, întrucât România nu e încă pregătită să trimită un candidat pentru competiția finală de la Malmö, din Suedia. Ministrul de Externe german spune că țara noastră a regresat mult în ultimii ani și că acum nu mai îndeplinește condițiile minime pentru a avea o trupă sau un cântăreț pe scena îndrăgitului festival.

”Cetățenii statelor care participă la Eurovision se tem – și acesta e cuvântul care descrie cel mai bine atitudinea lor – de o invazie a românilor fără talent, care cântă melodii proaste sau au vocea ridicol de subțire. Deja prin metrouri au apărut români care cântă la vioară sau la acordeon. În curând, vor vrea să vină și mai mulți, pentru a lua parte la ediția din acest an a Eurovision-ului. Germania nu poate decât să-și folosească dreptul de veto. Sper să ne înțelegeți decizia, mai ales că toată lumea a auzit cum cântă Cezar Ouatu”, a explicat ministrul de Externe german.

Șeful diplomației de la Berlin a mai spus că-i reproșează României și prestația dezastruoasă a presei. ”Robert Turcescu a avut o melodie extrem de jenantă. Deși nu înțelegeam versurile, puteam să-mi dau seama doar din mișcarea scenică a membrilor trupei că asist la ceva ridicol”, a fost de părere ministrul german.

Publicat în Cațavencii 10(88) 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint