Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ghinion

Zoom Ghinion

Ciolacu a zis că nu a luat o hotărâre în privința candidaturii la prezidențiale. Adică fix ce spune un politician care bălește să candideze, dar încă nu poate să anunțe, ca să nu fie luat la măciuci. Sau, mă rog, cam ce spune președintele PSD cu un an înainte de-a pierde alegerile. E limpede că ursulețul care a terminat cu șmecheria în România o să candideze. Motiv pentru care ceea ce spune trebuie judecat în această cheie. Ultima e cu jocurile de noroc: omul se simte asaltat, presat, dar, dragi români, nu e el omul care să cedeze.

„Cred că am deranjat cel mai mult șmecheria, prin pachetul fiscal care privește sistemul de funcționare a jocurilor de noroc. E unul, Sorin, e una, Odeta, care ne tot caută prin interpuși și nu știu cum să mai ajungă la noi, să nu cumva să facem ordine, iar serverele acestor jocuri de noroc să fie în instituția Jocurilor de Noroc din România și nu în alte țări sau prin offshore-uri“, a zis eroul nostru, conștient fiind de condiția sa tragică. Bineînțeles că oamenii din industria norocului au priceput imediat: OK, nea Marcele, vom sări cu ce sumă zici matale pentru alegeri.

Nea Marcel lucrează la propriul personaj prezidențiabil deci: e cel care termină cu șmecheria în România, e supranumit Ghinionul oamenilor din industria norocului, e cel care o să belească ochii mari în seara exit-poll-urilor și nu-și va explica acel 48,5%.

Ghinion.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint