Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Guranul PNL

Zoom Guranul PNL

Dacă dai o căutare pe Google „Virgil Guran“, ai să găsești că în ultima lună a spus multe chestii. E una dintre gurile urâțel mirositoare prin care PNL își duce agonia pe TV.

E foarte probabil să nu fi reținut nimic din ce a zis individul, însă dacă-l vedeți, veți spune: „Aaa, gata, mă, umflatul ăla. Nu, nu-l urmăresc“.

Omul însă dă, dă din el, umple cu nimic golul penelist.

Despre demisia lui Victor Costache: „A considerat că este mai bine să se ocupe de cariera dânsului, una foarte frumoasă, şi că, în momentul de faţă, din cauza contextului, este mai bine să se ocupe de profesia dânsului“.

Despre numirea lui Nelu Tătaru: „Îl cunosc bine pe Nelu Tătaru. E mult mai bună alegerea“.

Despre viața economică: „Vom lua măsuri, vom găsi toţi banii necesari, dar să nu creadă cineva că toate aceste măsuri se pot lua într-o singură zi. Vor fi lucruri concrete care se vor anunţa în şedinţa de Guvern. Unii bani vor veni din împrumuturi, sper că nu se aşteaptă nimeni la altceva“.

Printre multe, multe altele. E toată ziua la TV, e unul dintre comunicatorii PNL, e președintele PNL Dâmbovița, vicepreședinte al PNL, consilierul premierului Orban.

În fapt, Virgil Guran profită de ceața ridicată de coronavirus pentru a trece în fața oamenilor drept un nene decent. Și la fel se pare că face PNL-ul: bagă la înaintare, așa, la înghesuială, un rătăcit toxic, pare producător de banalități.

Dar să trecem la capitolul puritate, că acolo stă cel mai bine PNL: Virgil Guran a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, patru ani de închisoare pentru fals intelectual şi trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală. A scăpat doar pentru că faptele s-au prescris, asta după ce a tras de timp 22 de termene la apel. Pentru ca apoi să aibă nesimțirea să dea statul în judecată la CEDO pentru tergiversarea procesului. Mă rog, individul e și un traseist care și-a luat-o în bot și s-a întors în PNL după ce a trecut prin PLR și PRU.

Să o ai într-o funcție executivă pe Izoleta Alexandru și să completeze Virgil Guran, oo, da, pare o decizie care nu poate decât să crească un partid.

2 comentarii

 1. #1

  Traducerea la “banii vor veni din imprumuturi” e banii vor veni (venii pt ardeleni/olteni) din ciordeli.

 2. #2

  Foarte interesanta transformarea secretarului UTC al liceului militar din Breaza in “mare liberal”… Ca dl. Virgil Guran era, cel putin pana in ’89, un comunist convins.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Un vaccin la îndemîna oricui

  24 noiembrie 2020

  Patriarhii ortodocși care și-au dat singuri cu cădelnița-n coaie după ce au afirmat că virusul liliacului chinezesc, nefiind creștin, nu are ce căuta în biserică au acum un bun prilej […]

 • Pfizer președinte

  24 noiembrie 2020

  Nu mai sînt paturi la ATI. O spun medicii, o spune presa, o spun pacienții care se agață de viață pe holuri. Ba sînt, spun Orban și Tătaru, care nu […]

 • Cățeii pandemiei

  24 noiembrie 2020

  S-au umplut orașele, în principal, de căței, de obicei de talie mică, abandonați. Mulți sunt câini din acele rase incerte, pe care, pe întuneric, i-au putea confunda cu o pisică, […]

 • Împărat și proletar (Scrisoarea a IV-a, către prieteni)

  17 noiembrie 2020

  Străbunica mea Iulica Bonțideanu, greco-catolică din comuna Soareș, de lîngă Bobîlna, care a dormit toată viața cu capul pe Biblie pînă la vîrsta de 101 ani, avea obiceiul de a […]

 • Poporul fără ardere internă

  17 noiembrie 2020

  Iohannis a risipit un mandat de cinci ani învățînd să citească din prompter și numărînd plopii de două ori pe săptămînă pe drumul spre Sibiu, dar putea să recupereze în […]