Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gușisme

Zoom Gușisme

În momentul ăsta, Cozmin Gușă ce e? Jurnalist, om politic sau un simplu chelios pe care-l ratează mereu vidanja?

Manelistul absolut al geopoliticii cosmice, Cozmin Gușă, i-a luat COVID-ului trompele la trântă: echipa de fotbal CFR Cluj a venit la București să joace cu FCSB, iar medicii de la „Regina Maria“ i-au scos pozitivi la COVID-19 fiindcă asta vrea Iohannis pentru țara asta: panică, urgență.

Fix așa, fără nici un bemol: doctorii de la „Regina Maria“ au măsluit testele jucătorilor de la CFR pentru că Iohannis are nevoie de astfel de exemple, cum au mai fost Marcel Pavel și Andreea Esca.

Cum a ieșit toată treaba asta la suprafață? Jucătorii s-au testat la Cluj și acolo toate testele sunt negative.

Dar să-i dăm puțin lanț lui Cozmin: „Mai mult, vorbind cu cei de la club zilele trecute, aflasem CĂ NICIUNUL DINTRE CEI DEPISTAȚI POZITIV N-AU NICIUN FEL DE SIMPTOME ȘI SE SIMT BINE!!

Azi a venit explicația public, după ce clujenii au efectuat 2 teste consecutive, la unități spitalicești PRESTIGIOASE, DE STAT: testele au ieșit negative,TOȚI «BOLNAVII” ERAU DE FAPT SĂNĂTOȘI, AȘA CUM SE ȘI SIMȚEAU DE ALTFEL!!!»“.

Exact așa cum se vede, cu urlete, cu majuscule, cu multe semne de exclamare, cum au întârziații impresia că atrag atenția și că devin convingători.

E o chestie cu acest Gușă: în vorbire e îngălat, anost, are cursivitatea șinei de tren, dar în scris e o splendoare, un scandalagiu de cea mai joasă speță.

Nu are sens să comentăm idioțeniile în sine, inspirația prin care, așadar, Iohannis și Guvernul și Serviciile, probabil, că el le are pe astea cu Serviciile, au pus la cale testarea pozitivă cu doctori de la „Regina Maria“.

Ce uită istericuțul conspiraționist este că primul caz de la CFR, Păun, a fost testat la cerere pentru că se simțea rău și avea febră.

Oricum, dincolo de jetul de inepții ale cheliosului, mă gândesc la ce e în Clujul ăla… ce colcăială de pesedisme de toate felurile, de securisme și dîncisme, de pitici care se cred occidentali, de lături umane care își dau aere de faruri universitare.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]

Cele mai citite