Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Guvernul a decis să apeleze la teleshopping pentru a vinde Oltchim

Zoom Guvernul a decis să apeleze la teleshopping pentru a vinde Oltchim

Premierul Victor Ponta se află în tratative cu mai multe vedete ale muzicii ușoare din anii ‘80, cărora le-a propus să prezinte calitățile noului Oltchim într-o emisiune de tip teleshopping destinată vinderii combinatului. Guvernul a ales această variantă deoarece teleshoppingul presupune costuri mici, iar posibilii investitori de la Oltchim, neavând un loc de muncă, stau toată ziua acasă și se uită la televizor.

”Vrem să ne adresăm în primul rând investitorilor șomeri, deoarece e o categorie profesională pe care am ignorat-o la celelalte licitații de privatizare a unor întreprinderi de stat. Chiar dacă n-au prea mulți bani, șomerii sunt de multe ori mai onești decât oamenii de afaceri. În plus, știu foarte bine ce-i în sufletul angajaților de la combinat, deoarece se află într-o situație similară”, a explicat Ponta.

Favorită pentru prezentarea emisiunii de teleshopping este Mirabela Dauer, care folosește de mult combinatul Oltchim și știe exact care sunt punctele forte ale produsului. Iată ce ne-a declarat cunoscuta cântăreață despre cum este să deții un mamut industrial din perioada comunistă:

”Pentru mine, calitatea derivaților chimici din petrol e foarte importantă. De aceea, folosesc în bucătărie doar produse chimice și materiale PVC pe care le-am făcut eu cu mâna mea, în propriul meu combinat petrochimic. Cu noul Oltchim, sunt mai mult decât mulțumită. Economisesc timp, economisesc energie și, cel mai important, economisesc bani, deoarece nu plătesc la timp salariile angajaților. Sună și tu și comandă-ți un combinat petrochimic și vei primi actele de proprietate în 24 de ore!”

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint