Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iarna contraatacă: pe Internet au apărut postacii care iau partea zăpezii

Zoom Iarna contraatacă: pe Internet au apărut postacii care iau partea zăpezii

Sute de români au luat cu asalt secțiunile de comentarii ale principalelor ziare online, unde au lăsat comentarii extrem de agresive la adresa jurnaliștilor care critică vremea de afară. Cel mai probabil, vorbim aici de postaci angajați special pentru acest lucru, care primesc bani pentru a apăra imaginea iernii.

Postacii pro-viscol sunt ușor de recunoscut după stilul lor isteric de a argumenta și după felul în care aruncă în toată lumea cu zăpadă murdară de noroi. Ei țin să precizeze că iarna a făcut multe lucruri bune și că o mare parte din vina pentru ce se întâmplă acum îi aparține anotimpului precedent, care a lăsat o grea moștenire.

”Multă lume uită cât de mult a plouat astă-toamnă și cât de mohorâtă a fost vremea. Nu mai zic de incompetența verii. Lumea murea de căldură și presa aservită nu spunea nimic. Mi se pare că iarna asta e de bună credință și că încearcă să repare ce se mai poate repara, cretinilor. La vară, când o să se facă grâul, o să-i mulțumiți pentru măsurile drastice de acum”, a scris comentatorul valecsandri21, care nu a uitat să precizeze că Ciutacu și Turcescu au ceva personal împotriva iernii și că pupă în cur alte anotimpuri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint