Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Infiltrat printre alți infiltrați într-o lume paralelă

Zoom Infiltrat printre alți infiltrați într-o lume paralelă

Pe 7 noiembrie, Cozmin Gușă intră în direct la emisiunea Adrianei Bahmuțeanu de la televiziunea online, cred, News România. Cozmin Gușă râgâia molcom, sătul, pare că s-ar fi dat puțin cu cracii-n sus să fie mângâiat pe burtă ca un dulău. Bahmuțeanca e fardată mai mult decât strident, zici că s-a bătut cu cinci truse de machiaj și a pierdut fără drept de apel. Ne spune Gușă și unde se află: e la Mănăstirea de la Rohia, unde a slujit, trăit și scris, ne spune geopoliticianul, Nicolae Steinhardt. Tocmai vine de la masă, zice Gușă zâmbitor, intim, de la o masă cu călugării. Ce-ați mâncat? întreabă victima pămătufurilor și-a creioanelor dermatografe. Eh, se alintă Cozmin, o ciorbiță de pui cu legume, o tocană de porc cu piure și murături, și prăjituri.

A discutat mult cu călugării, spune analistul și universitarul Gușă, era gata să ia multă înțelepciune de la ei. După digestie, bineînțeles. În această atmosferă de triferment și voie bună, când adia un somn de prânz, consultantul și jurnalistul Cozmin Gușă izbucnește: „Directorul general al Pfizer a fost arestat de FBI pentru că a indus în eroare legat de eficacitatea vaccinului. De ce nu dă nimeni știrea asta? O s-o pun eu pe Facebook imediat. Am primit direct din Statele Unite“. Bahmuțeanca a încercat o mirare, dar nu i-a reușit din cauza betoanelor de pe meclă. Are nevoie rapid de un curs intensiv de jurnalism facial cu maestrul Cosmin Prelipceanu.

Asta era pe 7 noiembrie deci.

Fake-news-ul cu Albert Bourla, directorul general de la Pfizer, cum îi spune nea Cozmin, își trăise deja viața. Pe 6 noiembrie apăruseră în toată presa mare povești despre minciună. Deci Cozmin nu doar că era habarnist, dar era și foarte întârziat.

Abia pe 11 noiembrie, tot la Bahmuțeanca, strategul politic Cozmin Gușă spune că a primit informația cu șeful de la Pfizer – „care nu s-a confirmat“ – nu doar din trei surse din Statele Unite, dar și de la un important om din statul francez, „bine infiltrat“.

Și pe 11 noiembrie, transmițând probabil tot din oaza de înțelepciune și antivaccinism de la Rohia, Cozmin al meu râgâia încontinuu înfundat, ca sculat de la o masă la care a mâncat pe grabă și a cerut extra-smântână la ciorba de burtă.
Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    un individ patibular si gretos, sau invers..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale