Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Înfiorător: Doi turiști au dat nas în nas cu un urs care le-a spus că Dragnea ajunge președinte

Zoom Înfiorător: Doi turiști au dat nas în nas cu un urs care le-a spus că Dragnea ajunge președinte

Sperietoare groanzică pentru doi turiști aflați în vacanță la Predeal. Ei se întorceau noaptea la pensiunea unde erau cazați când, în mijlocul drumului, a apărut de nicăieri un urs care le-a spus că Liviu Dragnea o să câștige alegerile prezidențiale din 2019 și o s-o lase premier tot pe Viorica Dăncilă. Paralizați de spaimă, turiștii n-au știut ce să mai facă. Iată cum relatează unul dintre ei terifianta întâlnire: ”Am crezut că acela era sfârșitul. Nu mai aveam nici o scăpare. Să plecăm în Marea Britanie? N-aveam cum, pentru că oricum iese din UE în câteva luni. Nici în Germania nu puteam să fugim, pentru că nu știm limba și e prea târziu s-o învățăm acum”.

Din fericire, întâlnirea s-a încheiat cu bine pentru turiști, ursul explicându-le că a glumit și că Dragnea n-are nici o șansă în alegerile pentru Cotroceni. ”Să fim serioși, Dragnea n-are față de președinte”, ar fi spus ursul. ”Pe bune acum, unde se crede cu mustața aia? Nu suntem într-un film porno nemțesc din anii ’70. I-a zis cineva că nu se mai poartă mustață de pe vremea lui Caragiale?”, ar fi continuat ursul, care, din câte se vede, nu are o părere bună despre Liviu Dragnea.

Incidentul de la Predeal nu e singular. În ultimul timp, s-au înmulțit cazurile de urși flămânzi, care coboară în așezările umane, speriindu-i pe localnici cu avertismente cum că țara tinde să devină o democrație iliberală.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100