Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Instituții de forță împotriva cetățeanului

Zoom Instituții de forță împotriva cetățeanului

Emilia Șercan e dovada vie și cu propria poză în mână că România a trecut dincolo de falimentul statal anunțat de Robot. Nu există instituții funcționale, ci mușuroaie de cadre de partid, corcituri de securiști cu pesediști și peneliști.

Luni, Emilia Șercan scria asta: „De nouă  zile protestez în fața Parchetului General și a Parchetului Curții de Apel București împotriva injustei și revoltătoarei decizii de clasare a dosarului de kompromat.Am decis să protestez solitar, ținând în mâini una dintre fotografiile mele personale, publicate în mod repetat printr-o acțiune organizată și bazată pe informații scurse din Poliție, divulgare care ulterior a fost mușamalizată, cel mai probabil printr-o operațiune de intelligence“. E mai limpede ca oricând că instituțiile sunt ale Puterii și au rol de a se ține unele pe altele în brațe – chiar și cadrele sunt rotite de la unele la altele. Și e mai limpede ca niciodată în ultimii doi-trei ani că banii de la partide pentru presă închid gura presei. Un astfel de caz ar fi zguduit guverne în vremuri mai bune sau în locuri în care democrația n-ar fi existat numai în discursuri.

Citeşte mai multe despre:

4 comentarii

 1. #1

  Așa, și? Nu vă e rușine? Ce e panorama asta?

 2. #2

  „Un astfel de caz ar fi zguduit guverne în vremuri mai bune sau în locuri în care democrația n-ar fi existat numai în discursuri.”

  S-o zguduie cu grija, sa n-o scuipe. In rest, are parte duamna de justitia pe care a pupat-o ani de zile cu avant si pasiune. Toti sunt fanii statului de drept pana se trezesc cu morcovu’ la purtator, dup-aia sunt abuzati si kompromati.

 3. #3

  Am pierdut momentul si habar n-am avut ca au comprimat-o, sau copromat-o, ssu cum se zice. Acum am cautat peste tot pe net pozele alea intime cu ea si nu am gasit nimic. Cum pot sa le vad si eu? Unde le gasesc?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint