Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Învățătoarea șpăgară, acuzată că nu îi învață pe copii și cum să ia șpagă

Zoom Învățătoarea șpăgară, acuzată că nu îi învață pe copii și cum să ia șpagă

Învățătoarea șpăgară de la școala “Maria Rosetti” a intrat în colimatorul presei, care o acuză că le furnizează micuților o educație incompletă, învățându-i doar să dea șpagă, nu și să ia. Mai mulți membri ai societății civile au lansat la rândul lor atacuri foarte dure la adresa învățătoarei, amintind că școala la care predă este una de elită și că elevii care învață acolo vor ajunge, cel mai probabil, în postura de a accepta atenții, cadouri și șpăgi.

”Eu nu mi-aș da copilul la o școală unde nu învață să primească foloase necuvenite. Nu vreau să ajungă la 40 de ani și să nu știe să ia o șpagă fără să-i organizeze DNA-ul un flagrant. Copilul trebuie să învețe niște norme elementare de etichetă. De exemplu, dacă pe bani scrie mită, elegant e să-i refuzi și să negi orice implicare în traficul de influență”, ne-a explicat un membru activ al societății civile, care a luat atitudine în cazul învățătoarei șpăgare.

Amintim că învățătoarea a fost surprinsă într-o înregistrare învățându-i pe părinți despre cadouri și atenții, insistând nejustificat de mult pe partea cu datul. Cu o dragoste de cunoaștere demnă de admirație, cu un devotament cum rar mai găsești la un dascăl în zilele noastre, învățătoarea șpăgară a predat o lecție importantă despre cadourile care se dau de sărbători într-o școală din centru.

Alte știri, pe scurt

• Dan Diaconescu, la spital după ce a făcut excese de sărbători: a realizat o emisiune lungă de opt ore.

• Moment penibil la petrecerea de Revelion: Ponta a plecat acasă cu geaca unui prieten, după ce a confundat-o cu o idee care nu era a lui.

• Anunțat că Anglia se va confrunta cu furtuni și inundații puternice, un parlamentar britanic s-a dus să le aștepte pe țărm, ca să vadă cu ce gânduri vin.

1 comentariu

  1. #1

    Invatatoarea spagara e membru USL sau PDL?
    Sa stim si noi…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint