Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iohannis, supărat pe Daea că a plantat sfeclă pe terenul de golf

Zoom Iohannis, supărat pe Daea că a plantat sfeclă pe terenul de golf

Probleme în paradis? Coaliția de la guvernare este în pericol să se rupă, după ce Petre Daea ar fi pus sfeclă, ceapă și rapiță pe terenul de golf preferat al președintelui Iohannis. Mai mult chiar, Daea și-a permis să modifice toate mașinuțele de golf ale președintelui. Mai precis, el a  atașat în spatele mașinuțelor niște mici pluguri cu care se poate ara pământul.

Iată cum explică un apropiat gestul ministrului Daea: „Petrică e un tip mărinimos, el a crezut că-i face o bucurie președintelui dacă plantează sfeclă pe terenul de golf. Să-l fi văzut când ticluia planul: abia aștepta să vadă reacția lui Iohannis când o să descopere că un ministru destoinic a transformat un teren până atunci irosit într-un izvor nesecat de sfeclă. N-o să vă mint, se aștepta inclusiv la o decorație“.

Însă Iohannis a început să spumege de furie atunci când și-a găsit terenul de golf distrus de pluguri. Dacă ar fi avut un palton, l-ar fi învelit pe bietul Daea în el ca pe o sarma și l-ar fi aruncat apoi pe capota unei mașini.

La ora transmiterii acestei știri, Petre Daea, conștient de greșeala făcută, se ascunde într-un lan de porumb și ne roagă să nu mai spunem nimănui că-i acolo.
Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    De aia a si sfeclit-o Daea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale