Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jumătate de Axel cu aterizare în ghips

Zoom Jumătate de Axel cu aterizare în ghips

Un prieten care stă la casă are o vecină trecută de 80 de ani, cam tare de urechi, dar, în rest, destul de în formă. Acum vreo două săptămîni (vremea era încă frumoasă), bătrîna se mişca pe-afară, cînd poştaşul a strigat-o la poartă să-şi ia pensia.

Nefiind auzit, omul a intrat în curte şi, probabil, a depăşit brusc cu cîţiva decibeli fundalul sonor, pentru că femeia, surprinsă, a executat o acrobaţie spectaculoasă: s-a răsucit pe un picior, într-o jumătate de Axel perfect executat, apoi s-a prăbuşit la pămînt ca o clădire la implozie. Salvare, spital, internare. Diagnostic: multiple fracturi de tibie, femur, bazin. Poştaşul a suferit, şi el, multiple mustrări de conştiinţă, dar se consolează cu faptul că victima sa e încă în viaţă. A scăpat ieftin: în loc de pensie, putea să-i livreze un infarct.

Publicat în Cațavencii, nr. 49, 12-18 decembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint