Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Jurnalul de sărbători al lui CTP

Zoom Jurnalul de sărbători al lui CTP

23 decembrie

Multă lume crede că eu nu primesc colindători de Crăciun. Nimic mai fals. Chiar acum mă pregătesc de primirea colindătorilor veniți cu Moș Ajunul. Mai am doar de instalat deasupra ușii găleata cu vopsea care se varsă atunci când intri în casă. Mă gândesc tot mai serios să pun și niște piuneze pe jos, deși s-ar putea să pară că mă străduiesc prea mult.

24 decembrie

Deseară vine Moș Crăciun. Nu i-am mai trimis o scrisoare, ca-n alți ani, pentru că am primit interdicție din partea poștei finlandeze, dar o să-i adresez câteva cuvinte prin intermediul acestui jurnal. Dragă Moș Crăciun, lumea spune despre tine că ești darnic și bun. Dar oare ești cel mai bun? Ești mai bun decât Nadal și Federer? Moșule, eu pun pariu că nu ești mai bun nici măcar decât Simona Halep. Hai, dă-ți jos tichia cu moț și bunda roșie îmblănită și dă-mi un rever, dacă ești chiar așa de darnic pe cât se zice!

25 decembrie

În sfârșit, a venit Crăciunul. Am găsit sub brad exact ce mi-am dorit: niște cetină uscată căzută pe jos și două bomboane, căzute și ele din brad, din cauză că nu le-am prins bine pentru că mă gândeam la următoarea problemă: Dacă sania lui Moș Crăciun n-ar avea reni care s-o tragă, ar sta pur și simplu în aer, levitând la nesfârșit?

În rest, sub brad am mai găsit și cadoul ideal, adică nimic. Cred că o să dau cadoul ăsta mai departe atunci când o să fie ziua lui Claudiu Pândaru.
1 comentariu

  1. #1

    Asa ie, alta „peroada”…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale