Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

La mormântul lui Aron Pumnul în gură

Zoom La mormântul lui Aron Pumnul în gură

Antena 3 se asemănă cu Gabriela Firea, iar Mihai Gâdea are o eleganță a minții pe care o egalează doar sufrageria lui Pandele. Bomba bombelor cu „anonimul“ care îi lega lui Nicușor Dan Codul Penal de gât a fost o mizerie, un interlop de eșalonul 3. Un găinar, așadar,„juca“ rolul bombei. I-a explodat lui Gâdea în față, iar Gâdea a reacționat exact ca „duamna“: vă dau pe toți în judecată, dau pe oricine în judecată!

Cu adevărat mișto e acum nu că bomba li s-a bășit în freze celor de la Antena 3, ci reversul scandalului: Antena 3 umblă cu un interlop. Ce decădere, totuși, după o viață alături de ditamai securistul turnător.

Dana Budeanu, Șparanghelista, și un „Anomim“, cu aceste guri de foc Antena 3 ținea ridicată flamura jurnalismului și tot cu ele o pupa în fund pe „duamna“. Pentru ca, în final, dezamăgiți, decuplați și de la reclamele la Primărie, să amenințe cu judecata. Ei, tocmai ei care pun în scenă seară de seară cele mai halucinante execuții.

Dorina Rusu, membru CNA, analizând cele întâmplate în finalul de campanie și imediat după aceea la Antena 3, dădea un verdict în care se împleteau CNN-ul și Disney Channel: „terorism mediatic“.

Râdem, glumim, dar nu părăsim incinta – era replica de final a unui banc celebru. Așa cred că ar trebui să fie și pe la CNA: judecați, analizați, glumiți, dar nu lăsați astfel de prostii să părăsească incinta.

Lumea lui Banciu nu pleacă niciunde. Ea rămâne tot pe sticlă, populată de aceleași articulări rasiste, sexiste, de aceeași ură etnică, toate eșapate cu tonalități de trombon. Că e la B1 TV sau în altă parte, puțin contează, Radu Banciu își va târî pe mai departe în arenă animalele bolnave. Va continua să spună despre anumite popoare că sunt imbecile cu alonja unui Țuțea descreierat. Va continua să facă din Halep ultima creatură care merită să respire oxigenul planetei, va continua să spună ce au și ce nu au ungurii în genă și ce învață ei din fașă, va continua să îi asemene pe oamenii de culoare cu maimuțele, toate aceste orori fiind apoi numite în presă „declarații controversate“ sau „derapaje“. Ale cui? Ale vedetei postului B1.

Nimic mai jalnic în toți acești ani decât existența video a acestui individ care se crede citit, superior, fiind în fapt un scandalagiu graseiant.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  O alta manipulare grosolana care aparent n-are treaba cu politica ,,demonstratia” indragitei sonia (antenista), caruia i se da voie sa verifice ,,nivelul de oxigen” al mascatului. Neducandu-i capul au avut ,,scapari” la filmari. Astfel, pe aparate se poate vedea si pulsul antenistei cu masca in repaus 122 in timp ce asistenta cu conectorul in mana si masca ,,profesionala” are puls 130. Dupa 8-10 ore de purtat ,,legal” 5-6 luni sistemul respirator al unui ,,astmatic” e pe butuci. Pentru neinitiati puls de 120-130 il are de ex. cineva ,,sanatos” care alearga cu 10 km/ ora (sigur ca nu 8 ore/ zi luni la rand).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Un vaccin la îndemîna oricui

  24 noiembrie 2020

  Patriarhii ortodocși care și-au dat singuri cu cădelnița-n coaie după ce au afirmat că virusul liliacului chinezesc, nefiind creștin, nu are ce căuta în biserică au acum un bun prilej […]

 • Pfizer președinte

  24 noiembrie 2020

  Nu mai sînt paturi la ATI. O spun medicii, o spune presa, o spun pacienții care se agață de viață pe holuri. Ba sînt, spun Orban și Tătaru, care nu […]

 • Cățeii pandemiei

  24 noiembrie 2020

  S-au umplut orașele, în principal, de căței, de obicei de talie mică, abandonați. Mulți sunt câini din acele rase incerte, pe care, pe întuneric, i-au putea confunda cu o pisică, […]

 • Împărat și proletar (Scrisoarea a IV-a, către prieteni)

  17 noiembrie 2020

  Străbunica mea Iulica Bonțideanu, greco-catolică din comuna Soareș, de lîngă Bobîlna, care a dormit toată viața cu capul pe Biblie pînă la vîrsta de 101 ani, avea obiceiul de a […]

 • Poporul fără ardere internă

  17 noiembrie 2020

  Iohannis a risipit un mandat de cinci ani învățînd să citească din prompter și numărînd plopii de două ori pe săptămînă pe drumul spre Sibiu, dar putea să recupereze în […]