Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Lei it be

Zoom Lei it be

Săptămîna trecută am avut inspirația să accept invitația celor de la Realitatea TV pentru a discuta despre leii Cămătarilor. Știu ce vă întrebați, și nu, nu sînt Monica Tatoiu. Nimic rău pînă acum, deși alți oameni au fost dați la urși de Nuțu și pentru mai puțin.

Am zis că sînt în siguranță,fiindcă aparent la Realitatea nu se uită absolut nimeni. Cînd am ajuns acasă am văzut că o captură din timpul emisiunii, care arăta burtiera cu „Nuțu Cămătaru, mai sărac cu 4 lei”, a ajuns pe mai multe site-uri, drept exemplu de „așa nu”. Din nou, nu e mare panică. Nu se uita nimeni pe site-urile alea. Problema a apărut abia cînd am văzut că poza cu mine e indexată de Google Images atunci cînd cauți „lei nuțu cămătaru”. Și uite de asta, de săptămîna trecută, încui ușa și sus, și jos cînd stau în casă. Am auzit că se mai bagă telefoane în închisoare, dar sper totuși că fundurile acoliților lui Nuțu nu-s destul de încăpătoare cît să aducă în ele un laptop conectat la Internet, pînă în celulă.

Publicat în Cațavencii, nr. 9(87), 2013

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint