Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Meme, acum cu 50% mai mult divin

Zoom Meme, acum cu 50% mai mult divin

S-a întors Meme. Mai nasol e că s-a întors cum a plecat. Deși are mici tușe spirituale care merită menționate.

Plânge mult Meme de când a reapărut în public vorbind în numele clubului. Înainte exersa un fel de plâns, doar că fără lacrimi. Era mai mult o implorare, o rugăminte care îl făcea să ia o meclă de milog. Acea grimasă destul de comună în fotbalul românesc, de la atacantul care cerșește penalti și până la antrenorul exasperat de ratările echipei.

Acum, Meme plânge și se impresionează mult mai ușor ca înainte.

Ce s-a întâmplt cu Meme între timp? Probleme personale. OK, asta nu e treaba noastră. Însă Meme a trecut și prin ample lucrări de renovare spirituală. Se vede asta: omul poartă mătănii la mână și pe buze nu-i mai citești listele de morți în timpul meciului. Odată, acum câteva luni, pe vremea când Gigi își petrecea jumătate din zi vorbind cu cine era de serviciu la televiziunea Digisport, am aflat din gura lui că Meme i-a cerut binecuvântarea păstorului din Piperaca să plece în pelerinaj. Ce mândru a fost stăpânul său auzind una ca asta!

În acele vremuri, Meme tăcea, dispăruse din prim-plan, se înhăitase duhovnicește cu numitul Tudor Alexandru, fostul arbitru acum angajat la FCSB și care participă la antrenamente în felul său tăcut, sobru, ocrotind pasele lungi ale fecesebiștilor de lucrarea diavolului.

Atât de fin a devenit organul simțirii lui Meme încât a declarat, după meciul cu Dinamo de sâmbătă, că e „cea mai tare victorie“ din viața lui. Asta după ce a pișat ochii în prealabil în tribune.

Cu adevărat haios este însă că Meme și-a păstrat vechile metehne: urlete de junglă din tribunele goale, bățul băgat prin gardul rivalelor (vezi cearta recentă cu Universitatea Craiova), caterinca de Facebook.

Cu Dinamo a urlat încontinuu din tribună, a coborât pe gazon să o pună de-o horă, apoi s-a retras în lumea virtuală, unde a tras ultimele concluzii ale serii.

Abia cum putem spune că omul e un personaj „Wow“ în sensul deplin, complex, bipolar! Se roagă, plânge cu sughițuri, pentru ca apoi să își fabrice două-trei glumițe prin care să-și umilească adversarii, între cinci telefoane cu schimbări care vin de la Gigi și trebuie să aterizeze pe banca tehnică.

Meme s-a întors deci și, până acum, chiar nu ne este dor de Gigi.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  @ghe. bekli: LOL, striptizoiule, ce sfarc ai.. altceva nu disting (desting, vorba ta)..a, ai uitat sa numeri de ti-ai luat matanii cu doar 10 margele si cat capu’ tau de mari ?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]

 • Cocalarul războinic s-a retras strategic

  20 octombrie 2020

  Țineți minte cum, pe 31 decembrie, Marcel Vela, un neica-nimeni până atunci, în ochii publicului național, sărea direct la gâtul lui Raed Arafat, începând un război din care, de fapt, […]

 • Epoca neaveniților

  13 octombrie 2020

  ,,Credința zugrăvește icoanele-n biserici” – acest vers eminescian, ce definește puterea izbăvitoare a credinței capabile să înalțe arta mai presus de pensula zugravului, ar trebui scrijelit pe zidurile instituțiilor de […]

 • Zuckerman și românii

  13 octombrie 2020

  America ne iubește. Ne face autostradă și cale ferată de la Marea Neagră la Marea Baltică, ne scoate din ghearele 5G-ului chinezesc, ne rezolvă reactoarele de la Cernavodă. Ne dă […]