Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ministrul de Interne vrea să afle dacă și alți polițiști în afară de Cioacă și-au ucis nevestele

Zoom Ministrul de Interne vrea să afle dacă și alți polițiști în afară de Cioacă și-au ucis nevestele

După ce polițistul Cristian Cioacă a fost pus sub acuzare pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, scandalul pare să ia amploare în poliție. Mii de soții de polițiști din toată țara au fost întrebate dacă și ele au fost omorâte cu bestialitate de soții lor, tranșate în propriul apartament și apoi îngropate pe timp de noapte într-o pădure dintre Rucăr și Bran. Ministrul Radu Stroe vrea să afle, pe această cale, dacă crima comisă de Cioacă a fost un caz izolat sau uciderea soțiilor e un adevărat flagel în cadrul poliției române.

”Am administrat un chestionar amănunțit în mai multe județe din țară, iar ancheta continuă”, a explicat ministrul. ”Soțiile angajaților noștri trebuie să precizeze dacă au fost omorâte de soții lor, iar dacă da, în ce fel. E foarte important pentru noi să stârpim acest fenomen, deoarece polițiștii sunt puși să apere legea, nu să o încalce. Iar posibilii vinovați trebuie să fie conștienți că îi așteaptă o pedeapsă deloc ușoară. Dacă se dovedește că și-au omorât nevestele, se poate merge până la excluderea din poliție.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint