Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mistreţii lui Ţiriac de la Balc vor avea canalizare şi asfalt

Comuna Balc e recunoscută pentru vînătorile lui Ţiriac şi pentru situaţia tipică a mediului rural românesc, lipsit de drumuri, canalizare ori apă curentă. Dacă partidele de vînătoare vor continua şi în viitor, partea cu infrastructura lipsă e pe cale să se schimbe.

Primarul Arsenie Moroşan a reuşit să atragă o finanţare de 10.500.127 de lei de la Fondul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (FEADR). Pentru viitoarele lucrări s-a făcut o licitaţie, iar aceasta a fost cîştigată de SC Drum Construct SRL, firmă deţinută de Mitică Ardeleanu, afacerist de talie regională şi patron de echipă de fotbal judeţeană. Licitaţia n-a fost însă una normală, la care să aibă şanse egale chiar orice firmă, ci una restrînsă. Adică oricine şi-a putut depune candidatura, dar numai firmele alese de beneficiar au putut face şi oferte clare. Iar invitate cu oferte au fost doar două, să nu bată prea tare la ochi, şi a cîştigat cine a trebuit. Mai ales că Drum Construct are la activ peste 100 de lucrări cu instituţii publice din judeţele Mureş, Bihor şi Satu Mare pe post de beneficiar. Or, ce mai contează însă un şmen local? Important e că invitaţii lui Ţiriac vor avea  drumuri adecvate pentru maşinile de lux.

1 comentariu

  1. #1

    Pentru o clipă îmi pierdusem respirația. Am crezut că a dat și dinozaurul de Țiriac niște bani, acolo unde vine cu prietenii de afaceri să ucidă porci mistreți. Adevărul e că de câți ani face treaba asta, a ajuns să se confunde cu bietele animale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint