Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Modă și pufuleți

Zoom Modă și pufuleți

Rar ceva mai vomitiv decât prosteala asta reîncălzită cu „suta de lei“. Ce faci cu suta de lei, cât mănânci, cât de distrezi cu suta de lei, unde poți să-ți bagi suta de lei.

După Ciolacu, s-a băgat în cadru și Rareș Bogdan. Nu se ia o palmă undeva fără să apară și el – omul trăiește cu groaza că cineva filmează undeva și nu e și el în zonă să se bage-n seamă ca chiloții-n fund. Rar o pițipoancă politică mai bolnavă după atenție.

Asta a găsit omul să spună: „Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii, avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-și cumpere niște galoși!“. Păi, nu de-aia e plin de bugetari liberali care nu-și pot justifica averile? Dacă ești liberal e voie. A zis Rareș Bogdan.

În sufletul lui din batistuțe și cârpițe colorate, Rareș Bogdan a fost deranjat de modismele și fițele lui Ciolacu, nu de stupizenia celor 100 de lei cu care spunea că el poate să trăiască o săptămână.

Altfel, și pe nea Pufulete, și pe Pițiponcul liberal îi calcă-n picioare realitatea, care spune așa: produsele care fac parte din coșul zilnic de cumpărături s-au scumpit în septembrie cu peste 10% față de anul trecut, mărfurile cu 6,6%, iar serviciile cu 12,1%.

Așadar, candidatul PSD pentru Cotroceni și candidatul PNL pentru Săptămâna Modei de la Făurei ne povestesc ce ieftin se trăiește în România, în timp ce salariile și pensiile scad lună de lună. România are azi a doua cea mai mare inflație din UE după Ungaria.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    Poza e de la un festival al diversității?

  2. #2

    Rog rectificare:
    La Faurei este Saptamâna Foamei!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint