Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Moment penibil: Ludovic Orban și-a acoperit din greșeală nasul cu masca

Zoom Moment penibil: Ludovic Orban și-a acoperit din greșeală nasul cu masca

Gafă impardonabilă a premierului Ludovic Orban, care, după luni întregi în care a evitat cu orice preț acest lucru, și-a acoperit din greșeală nasul cu masca de protecție. Colegii din Guvern au observat imediat gestul lui Orban și au început să-și dea coate. Cel mai amuzat a fost Florin Cîțu, care chiar și-a scos telefonul pentru a-și poza șeful.

„Nu-l mai văzusem niciodată așa“, ne-a declarat ministrul de Finanțe. „Arată foarte haios, nu mi-aș fi închipuit. Acum înțeleg de ce evită să poarte masca așa cum trebuie și o ține mereu sub nas. Se gândește că oamenii vor pufni în râs la vederea lui și se vor infecta unii pe alții cu stropii astfel rezultați.“

Ludovic Orban nu e la prima gafă de acest fel. În urmă cu două săptămâni, el a fost surprins spălându-se pe mâini cu apă și săpun după ce a fost la toaletă. Martorii spun că premierul a omorât fără milă toți microbii din palme, iar apoi, complet lipsit de scrupule, s-a șters cu prosopul.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale