Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața Biancăi Dragușanu

Zoom Momente esențiale din viața Biancăi Dragușanu

1983 – Vine pe lume Bianca Drăgușanu, într-o fabrică din sud-estul Asiei în care copii plătiți cu 1 dolar pe lună confecționează figurine de plastic.

1987 – Bianca merge la o grădiniță din Petroșani alături de ceilalți copii de vârsta ei, însă de câteva ori educatoarea o confundă cu un obiect de plastic și o încuie în dulap, laolaltă cu jucăriile.

1988 – Primele probleme de sănătate ale Biancăi. Din cauză că dopul nu asigură o închidere etanșă, aerul iese din ea și pielea începe să-i atârne.

1989 –  Bianca își dă seama de impostura Elenei Ceaușescu atunci când vede că soția președintelui nu știe ce polimeri intră în componența ei și a altor asistente de platou.

1992 – Bianca Drăgușanu are probleme serioase cu alimentația, întrucât organismul ei nu poate procesa carne. Ca să o hrănească, părinții Biancăi cumpără de Crăciun un porc de plastic, la fel de artificial ca ea. Se pare că animalul suferise numeroase operații estetice pentru a arăta fabulos  pe scena emisiunii ”Dansez pentru tine”, motiv pentru care șoriciul din frunte era de fapt șorici de pe spate, grefat chirurgical pentru a elimina ridurile.

1997 – Din cauza unei urgențe medicale, Bianca Dragușanu ajunge la vulcanizarea din Petroșani, unde tânăra e peticită, ca să nu mai piardă aer.

1999 – Deși încă o adolescentă, Bianca începe să aibă gânduri sumbre și decide ca după moarte să-și doneze corpul unei fabrici de peturi.

2001 – În timp ce prietenele ei merg la plajă, Bianca evită soarele, ca să nu i se lipească iar de șezlong spinarea topită.

2002 – Își dă seama că a făcut cea mai mare prostie din viața ei atunci când a dat bani pe lecții de înot. Orice mișcări ar executa în apă, Bianca rămâne la suprafață atât timp cât e bine umflată și dopul stă închis ca lumea.

2006 – Ajunsă la București, Bianca începe să se laude prin cafenelele din Dorobanți că e verișoară de gradul 3 cu o sacoșă de la Zara.

2009 – Botezatu suferă o adevărată dramă atunci când își dă seama că, deși el îmbătrânește continuu, Bianca va arăta la fel și peste 800 de ani, deoarece nu se va fi biodegradat.

Publicat în Cațavencii, nr. 47, 28 noiembrie – 4 decembrie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint