Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața de agricultor a lui Traian Băsescu

Zoom Momente esențiale din viața de agricultor a lui Traian Băsescu

1951 – Se naște agricultorul Traian Băsescu. Se pare că Băsescu a venit pe lume cu oile, trimis de părinții lui, deoarece așa se făcea pe vremuri la țară.

1962 – Citind în manulele de istoria despre răscoala țăranilor de la 1907, Băsescu nu înțelege de ce aceștia, dorind să aibă pământ, nu au făcut un împrumut la CEC prin intermediul unui director de bancă pentru care interveniseră în prealabil să fie păstrat în funcție.

1985 – Varianta Mioriței cu ciobănașul dobrogean este marginalizată în manualele de literatură, deoarece din ea rezultă că poporul român e răzbunător și trage cu urechea la ce vorbesc rivalii lui.

1990 – Pentru că Traian Băsescu omite să-i spună Elenei că a retras-o de la școală ca să o trimită cu oile, fiica președintelui e convinsă că mioarele cu lâna plină de câlți sunt noile ei colege de clasă. Se laudă în fața părinților că e cam a patra la învățătură, dar la anul vrea să ia premiu.

2005 – Rivalii lui Băsescu din comună se laudă că președintele și serviciile lui secrete n-au ce să le facă, deoarece ei nu vorbesc la telefon, ci doar strigă cât îi țin plămânii dintr-un capăt al satului în celălalt.

2009 – Randamentul lui Emil Boc ca șef al Guvernului are de suferit după ce Traian Băsescu începe să-l cheme tot mai des cu ziua la coasă. Premierul e totuși mulțumit că nu mai trebuie să meargă la sală, unde risca să fie fotografiat de oameni în posturi jenante.

2010 – Traian Băsescu se plânge unor apropiați că, deși a venit primăvara, nu poate ara pământul deoarece Maria Băsescu călărește toată ziua calul lui de plug la clubul de echitație din Băneasa.

2013 – Traian Băsescu își dă seama că, dacă ar fi trăit în anul 1907, n-ar fi mers el personal la răscoală, ci ar fi trimis-o pe fiica lui mai mare, Ioana, care, ca notar, avea șanse mai mari să obțină pământ de la moșierul din sat. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint