Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața Iuliei Albu

Zoom Momente esențiale din viața Iuliei Albu

1981 – Se naște Iulia Albu. Medicii spun că a fost un nou născut de nota zece, în special datorită machiajului, a coafurii îndrăznețe și a pălăriei de muschetar cu pene de struț.

1988 – Înainte de prima zi de școală, Iulia Albu se gândește cu groază că toți colegii ei, purtând uniformă, vor fi îmbrăcați la fel. Ceea ce e o idee proastă, deoarece nimeni nu vrea să vadă o clasă de 25 de copii care poartă pelerine argintii de preot aztec și căciuli flamboiante confecționate manual din trandafiri suprademensionați.

1989 – Întrebată de un coleg de clasă de ce poartă mereu pe cap o pălărie mov cu pene de struț, Iulia Albu îi spune că e foarte important ca în timpul sezonului rece să ai capul acoperit, deoarece pe acolo se pierde extrem de multă căldură.

1996 – Profesorii încep să se întrebe dacă Iulia Albu și-a luat găină aia ca animal de companie sau ca să copieze de la ea atunci când are extemporal. Oricum, planul Iuliei Albu eșuează atunci când găina se transferă la un liceu mai bun.

1998 – În plin sezon rece, Iulia Albu știe deja că nu poate contacta nicio viroză, deoarece e mereu foarte bine îmbrăcată, după cum apreciaseră deja mai mulți critici de modă.

2000 – Auzind că găina ei a ajuns, printr-un concurs nefericit de împrejurări, într-o fermă de creștere intensivă a păsărilor, unde se îndoapă toată ziua în lumină artificială, Iulia Albu îi scrie să fie atentă la greutatea ei și să-și bage două gheare pe cioc dacă i se pare că a mâncat prea mult.

2004 – Moment de ruptură între Iulia Albu și prima ei găină, după ce creatoarei de modă i se face foarte foame și începe să-și vadă animalul de companie ca pe un pui fript. Are loc o discuție aprinsă în care se spun multe răutăți. Printre altele, Iulia Albu îi transmite găinii că penele nu se mai poartă din 2002.

2012 – Aflând că găinile nu mai sunt la modă ca animal de companie, găina Iuliei Albu decide să renunțe la orice excentricități inutile și își cumpără o pisică. 

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint