Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața lui Carmen Harra

Zoom Momente esențiale din viața lui Carmen Harra

1955 – Părinții lui Carmen Harra sunt foarte nemulțumiți că, din cauza tehnicii rudimentare din acea perioadă, nu pot vedea la ecografie reîncarnarea a ce este copilul lor, care urmează să se nască. 

1961 – Având abilitatea de a vedea în viitor, Carmen Harra nu le dă nicio șansă părinților ei. Știe din timp nu doar că nu există Moș Crăciun, ci și ce urmează să-i aducă.

1963 – Abia revenită pe băncile școlii, Carmen Harra își uimește învățătoarea cu o compunere extrem de creativă: ”Cum îmi voi petrece următoarea vacanță de vară”.

1967 – Carmen Harra îi explică profesorului de istorie că n-are de unde să știe între ce ani a domnit Mihai Viteazul, deoarece nu-i o chestie care urmează să se întâmple în viitor, ca să o poată anticipa. Îi sugerează ca, pentru nota 5, să-i pună o întrebare mai ușoară, ca de exemplu cine va câștiga alegerile prezidențiale din 2019.

1974 – Carmen Harra e foarte aproape de a pica Bac-ul, după ce confundă subiectele care i s-au dat ei cu subiectele care urmau să se dea în anul următor.

1976 – După mai multe experiențe mistice extracorporale, corpul lui Carmen Harra o acuză pe Carmen Harra că de la un timp îl privește de sus.

1989 – Carmen Harra se bucură că Nicolae Ceaușescu a trecut la cele veșnice, deoarece în sfârșit are și ea ocazia să stea de vorbă cu el.

1998 – Carmen Harra le explică fanilor ei că, atunci când un spirit de pe lumea cealaltă nu vrea să stea de vorbă cu tine, trebuie să aplici parapsihologia inversă și să te prefaci că tu ești cel care refuză orice contant.

2010 – Mărmureanu o acuză pe Carmen Harra de impostură, deoarece nu poți anticipa un eveniment viitor decât cu cel mult zece secunde înainte ca el să se producă. În privința discuțiilor cu persoanele moarte, Mărmureanu acceptă însă că Harra s-ar putea să spună adevărul, deoarece și el a stat de vorbă în repetate rânduri cu seismul din 1977.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint