Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața lui Crin Antonescu

Zoom Momente esențiale din viața lui Crin Antonescu

1959 – Crin Antonescu se naște înainte de termen, deoarece la un moment dat s-a plictisit și a decis să chiulească din pântecele mamei lui. În certificatul său de naștere, părinții apar ca ”ză madăr end fadăr of ăăă…”.

1962 – Deși abia a învățat să spună primele cuvinte, Crin Antonescu se dovedește a fi un vorbitor redutabil, chiar dacă nu la fel de superficial ca acum.

1966 – Prima zi de școală. Crin Antonescu ajunge acasă desfigurat, având pe obraz semne de la banca pe care a dormit toată ziua. Revoltați, părinții îl pedepsesc încuindu-l în afara camerei lui, ca să nu mai poată dormi. E bucuros să afle că, pentru a putea scrie cuvântul ”chiul”, nu trebuie să fie prezent la lecția despre litera ”q”.

1967 – Când colegii lui de clasă încep să învețe o limbă străină, Crin Antonescu spune pas, explicând că vrea să se concentreze pe română. Ajunge un orator atât de bun încât poate vorbi ore întregi fără să spună nimic. Culmea, prin discursurile sale, Crin chiar reușește să-i convingă de nimic pe oameni. 

1979 – Crin Antonescu intră la Facultatea de Istorie. După un examen epuizant, doarme două zile la rând, chiar acolo, lângă catedră, imediat ce predă lucrarea.

1985 – Proaspăt absolvent de Istorie, începe să predea într-o comună din județul Vaslui. Din cauza absențelor, e nevoit să repete anul, însă cu alți elevi.

1989 – Revoluția îl găsește pe Crin Antonescu pe străzile Bucureștiului, deoarece chiulea de undeva.

1990 – Inspirat de discursurile lui Crin Antonescu, celebrul comediant american Jerry Seinfeld creează un serial ”despre nimic”.

1996 – Ajunge deputat în Parlamentul României. Alege totuși să nu vină la ședințe, deoarece nu vrea să se facă de râs ca Adrian Păunesc, pe care l-au surprins televiziunile dormind în Parlament.

2009 – La o confruntare televizată din campania electorală pentru alegerile prezidențiale, mărturisește că idolul lui e Tudor Chirilă. Prin această declarație, câștigă voturile a mii de puștioaice sentimentale de 15 ani.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint