Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața lui Cristian Popescu Piedone

Zoom Momente esențiale din viața lui Cristian Popescu Piedone

1963 – Cristian Popescu Piedone vede pentru prima dată lumina zilei. Se spune că, atunci când s-a născut, lui Piedone îi era extrem de foame, motiv pentru care a văzut lumina zilei ca pe un pui imens, fript la cuptor, care se plimba pe cele două copane prin salonul de maternitate.

1964 – Deși abia învățase să meargă, Piedone este văzut în numeroase rânduri de vecini plimbându-se printre tarabele din piață și aruncând cu lapte praf pe alimentele alterate.

1970 – La insistențele micului Piedone, părinții îi cumpără viitorului primar un ciobănesc german, însă îl pun să promită solemn că n-o să-l mănânce, ca pe ceilalți câini pe care i-a avut.

1978 – Piedone încearcă, fără succes, să-și convingă prietena că nu are herpes și că rana de pe buza lui a fost provocată de un porumbel care, rămânând cu o gheară pe dinafară, s-a zbătut cam mult.

1980 – Auzind că rețeta succesului presupune 99% transpirație, lui Piedone i se face brusc scârbă, deoarece ultima oară când a mâncat ceva bazat de sudoare de om a vomitat toată noaptea.

1989 – În psihoza creată de zvonurile referitoare la teroriști, un singur om stă retras într-un colț al studioului de televiziune, evitând să răspundă la întrebarea ”unde sunt cei care au tras?”, scobindu-se între dinți și ștergând discret un firicel de sânge care i se prelinge prin colțul gurii. Este vorba de viitorul primar de sector Cristian Popescu Piedone.

1990 – După o descindere alături de mineri la sediul PNȚCD, Piedone declară presei că a găsit în biroul lui Coposu bani falși, droguri, mașini de scris, dar și sute de kilograme de carne și legume alterate, peste care a aruncat cu detergent.

2013 – Cristian Popescu e chemat să dea cu subsemnatul la poliție, deoarece, în urma curei de slăbire pe care a urmat-o cu succes, au dispărut fără urmă practic 80 de kilograme de om, adică o persoană în toată regula. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint