Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața lui Daniel Constantin

Zoom Momente esențiale din viața lui Daniel Constantin

1978 – Se naște Daniel Constantin. Mult mai târziu, avea să afle adevărul despre venirea lui pe lume: Nu l-a adus barza, așa cum i s-a spus toată copilăria, ci a fost o creație a Antenelor și a lui Dan Voiculescu.

1985 – Prima zi de școală din viața lui Daniel Constantin. Se pare că viitorul lider al Partidului Conservator era atât de anost pentru lumea din jur, atât de ușor de trecut cu vederea, că învățătoarea s-a speriat atunci când a observat buchetul ăla de flori plutind la un metru deasupra podelei.

1990 – În timp ce alți copii de vârsta lui visau să ajungă faimoși în toată lumea, aspirațiile lui Daniel Constantin erau extrem de neobișnuite: el voia să ajungă necunoscut și anonim, astfel încât atunci când va apărea zilnic la televizor, toată lumea să se întrebe cine mai e și ăsta. Și să urce pe scena unei manifestații politice în aplauzele a mii de oameni care habar n-au cum îl cheamă. Iar la final să ajungă parlamentar după ce majoritatea votanților dintr-o circumscripție l-au votat fără să-l poată deosebi de vânzătorul de la patiserie.

1994 – Daniel Constantin cunoaște prima decepție în dragoste după ce prietena lui îl părăsește spunându-i dezamăgită că este la fel ca ceilalți băieți. În sensul că efectiv nu are nicio trăsătură proprie, fiind ușor de confundat cu un om aleatoriu care trece pe stradă.

2008 – Dan Voiculescu îi dă asigurări suplimentare lui Daniel Constantin, explicându-i că, nefiind rude, n-are cum să-l toarne la Securitate.

2009 – Daniel Constantin e flatat să afle că există pe lumea asta și persoane care, auzindu-i numele, își dau seama că le sună cunoscut, deși nu știu precis de unde să-l ia. Prietenii și rudele lui, de exemplu.

2013 – Daniel Constatin decide să nu mai facă vizite de lucru ca ministru al Agriculturii după ce i s-a întâmplat pentru a cinșpea oară să rămână încuiat în tractor, din cauză că fermierii n-au observat că e și el acolo.

1 comentariu

  1. #1

    Eu sunt Pentru ajutorarea handicapatilor ! O sa-i trimit un speraclu pentru deschis portiera de tractor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint