Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața lui Dumitru Dragomir

Zoom Momente esențiale din viața lui Dumitru Dragomir

1946 – Se naște Mitică Dragomir. Se pare că viitorul președinte al LPF a venit pe lume cam obosit, deoarece jucase table tot drumul cu Mircea Sandu și cu Adalbert Kassai.

1976 – Dumitru Dragomir este închis pentru practicarea jocurilor de noroc după ce, nearanjând un meci, lasă partida să se desfășoare la voia întâmplării.

1989 – Dumitru Dragomir îi cucerește instant pe revoluționari, atunci când le promite o sumă cu cinci zerouri pentru drepturile de televizare a revoluției.

1990 – Este condamnat la șapte luni de închisoare pentru abuz în serviciu.  Dragomir avea să povestească mai târziu că perioada petrecută în închisoare i-a amintit de cantonamentele naționalei, doar că în pușcărie se băteau mai rar ospătari cu ranga.

1995 – Dragomir face senzație pe marile scene ale țării în calitate de mentalist care poate anticipa cu o lună înainte scorul oricărui meci din Divizia A. În cazul partidelor Bistrița-Ceauhlăul, Mitică uimește pe toată lumea, anunțând cu precizie nu doar rezultatul final, ci și minutul în care gazdele deschid scorul din penalty.

1998 – Inspirat de Kasparov, Mitică Dragomir le propune inginerilor de la IBM să construiască un computer care să joace table împotriva lui. După partida în care Dragomir e învins în mod dramatic, mai mulți experți în inteligență artificială sunt de părere că civilizația a ajuns departe dacă a reușit să creeze o mașină mai norocoasă la zaruri decât omul.

2005 – După o discuție cu seismologul Gheorghe Mărmureanu, Dragomir îi anunță pe bucureșteni că, din păcate, rezultatul unui meci nu poate fi prevăzut cu certitudine decât cu maximum 30 de secunde înainte ca partida să înceapă.

2012 – Mircea Sandu își anunță retragerea din fruntea Federației Române de Fotbal, explicând că nimeni nu e veșnic în funcție pe lumea asta în afară de Dumitru Dragomir.

2013 – Dumitru Dragomir crede că îl cucerește de partea sa pe finanțatorul Stelei atunci când face o cerere către Administrația Penitenciarelor, prin care solicită ca Gigi Becali să fie lăsat să muncească în pușcăria unde își va ispăși pedeapsa și el. 

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint