Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața lui Ilie Năstase

Zoom Momente esențiale din viața lui Ilie Năstase

1946 – Vine pe lume Ilie Năstase. Potrivit fișei de la maternitate, atunci când s-a născut Năstase avea 3,2 kilograme și 4 puncte în clasamentul ATP.

1973 – Ilie Năstase devine primul tenismen care ajunge numărul 1 în clasamentul ATP. Adepții teoriei conspirației susțin însă că românii nu au reușit niciodată să trimită un om în fruntea clasamentului ATP și că imaginile cu Năstase sunt filmate undeva pe Pământ.

1974 – Năstase le mărturisește unor apropiați că scopul lui e să ajungă numărul 15 în clasamentul ATP, întrucât acela e cel mai bine plasat tenismen, urmat îndeaproape de numărul 30 și de numărul 40, care completează podiumul.

1976 – Ion Țiriac îi mărturisește lui Ilie Năstase că n-o să-și radă niciodată mustața, deoarece ar arăta ridicol cu două linii verticale de păr în stânga și în dreapta gurii.

1989 – Nadia Comăneci fuge din țară. Nicolae Ceaușescu își dă seama că plecarea ei reprezintă o lovitură de imagine foarte puternică, deoarece, alături de Ilie Năstase și Gică Hagi, Nadia era un nume respectat în domeniul reclamelor pentru bănci.

1995 – Ilie Năstase se laudă că s-a culcat cu peste 1000 de femei. Pentru persoanele mai sceptice, tenismenul are și o listă, în care primele trei femei din viața lui au numerele de ordine 15, 30 și 40.

1996 – Ilie Năstase participă la alegerile pentru Primăria Capitalei. În campania electorală, promite că va asfalta toate străzile, deși cimentul nu e suprafața lui preferată.  

2003 – Ilie Năstase apare în clasamentul Top 300 ATP, al celor mai bogați tenismeni.

2006 – Refuză să participe la una dintre vânătorile organizate de Ion Țiriac la Balc, explicând că ar fi prea tentat să se dea în spectacol și să imite un porc mistreț, ceea ce i-ar pune viața în pericol.

2013 – Se căsătorește pentru a patra oară. Dezamăgit că nimeni nu-i crede povestea cum că s-a culcat cu peste mie de femei, Ilie Năstase și-a dat seama că trebuie să le ia de soție pe fiecare în parte pentru a înlătura orice urmă de îndoială. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint