Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața lui Liviu Dragnea

Zoom Momente esențiale din viața lui Liviu Dragnea

1962 – Vine pe lume Liviu Dragnea, ca propunere a PSD pentru funcția de copil al familiei. Se pare că nașterea lui a fost foarte controversată, deoarece încă de la ecografii s-a putut vedea că are o condamnare definitivă pentru fraudarea referendumului.

1970 – Liviu Dragnea e uitat de părinți singur acasă, după ce aceștia pleacă în vacanța de Crăciun. Hoții cred că toată lumea a plecat și plănuiesc să dea o spargere la locuința familiei Dragnea. În cele din urmă, micul Liviu se împrietenește cu bandiții, alături de care pune bazele unui partid politic, de succes și în zilele noastre.

1975 – Dragnea citește pe nerăsuflate romanul Mizerabilii, povestea unui bărbat condamnat la ani grei de temniță după ce fură dintr-o vitrină niște voturi, ca să-și hrănească familia.

1988 – Dragnea își pune o mustață falsă în timpul unei spargeri și uită să o mai dea jos.

1990 – În zilele tulburi ale mineriadei, Liviu Dragnea își folosește deghizarea de teleormănean pentru a umbla în siguranță printre hoardele furioase de mineri.

1992 – După un an epuizant, Dragnea se retrage în fața televizorului pentru a vedea un western clasic: povestea unei bande de răufăcători care atacă o diligență pentru a fura toate voturile valabil exprimate pe care pasagerii diligenței le aveau asupra lor.

1996 – Plănuiește, alături de niște prieteni, să meargă la furat de voturi în Franța sau în Germania, pentru că acolo se câștigă mai bine și nici nu-i lumea așa atentă atunci când apar pe listele electorale René Descartes și cancelarul Otto von Bismarck.

1999 – Liviu Dragnea nu se înțelege cu familia unde să-și petreacă vacanța. Pentru a ajunge la un acord, rudele decid să voteze, dar Dragnea fraudează votul luând în considerare și opțiunile unor străbunici morți.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • De ce începe să-mi fie mie rușine de sfînta nerușinare a altora

  19 iunie 2018

  Într-o vreme în care personajele lui Caragiale au evadat din proiect sfidînd legile metamorfozei, nu părem prea zguduiți că Mița Baston i-a luat locul lui Tipătescu, nici că Efimița nu […]

 • Klaus și uz de klaus

  19 iunie 2018

  Săptămîna trecută, un judecător al Curții Constituționale, Lăzăroiu, a fost amenințat. Sună îngrozitor, dar e exact așa cum sună. Consilierul prezidențial Tănăsescu și-a luat concediu și l-a atras în biroul […]

 • Isărescu și sclavii

  19 iunie 2018

  Când au apărut informații despre colaboratorul Manole, în presă a fost embargou ca pe vremea lui Gabriel Oprea. Există suspiciuni mai mult decât rezonabile că Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a […]

 • Războiul de independență se amînă

  12 iunie 2018

  Mitingul PSD, înrămat de Antena 3 și RTV, atîrnă acum pe perete, alături de mitingul #rezist, pictat, de-a lungul unui an întreg, de Digi24, Realitatea TV și HotNews. Sînt două […]

 • Dulăul cu colții pe-arginți

  12 iunie 2018

  “Bătrânii și moldovenii ne vor distruge viitorul!”, spuneau, fără fereală, antipatizanți de toate vârstele ai PSD-ului, înainte de parlamentarele din 2016. Prin urmare, pe locul 1 al listei pentru Senat […]