Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața lui Liviu Pleșoianu

Zoom Momente esențiale din viața lui Liviu Pleșoianu

1980 – Un obiect misterios aterizează pe un câmp de la marginea Bucureștiului. Două creaturi cu membre subțiri, ochi mari și țeastă elongată se dau jos din farfuria zburătoare. Una dintre ele ține la piept un prunc pletos și cu barbă, pe care-l așază pe pământ, ca să-l găsească și să-l adopte o familie de oameni. Lucirea de cutezanță din ochii copilului arată că el este alesul, că el e cel care va stârpă hidra cu șapte capete a statului paralel, sau cel puțin se va face de râs încercând.

1987 – Agentul lui de legătură de pe planeta de origine îi pune o întrebare foarte dificilă: La cine ține mai mult? La nava-mamă sau la nava-tată?

1990 – Liviu Pleșoianu scrie o compunere despre cum și-a petrecut vacanța de vară în străinătate, pe teritoriul unui alt stat paralel.

1992 – Studiază la limba română schița “Puiul”, în care un pui de prepeliță este împușcat de securiști după ce află o serie de amănunte-cheie despre protocoalele dintre Servicii și procurori.

1994 – Vine momentul să-și facă buletin. Le cere extratereștrilor care l-au lăsat pe Pământ să-l ia înapoi în spațiu.

1998 – La majorat, Pleșoianu află adevărul despre el: a fost creat pe cale artificială, cu ADN luat de la Pleșu și de la Liiceanu, de unde și numele.

2001 – Mai mulți vecini de bloc îl roagă să renunțe la coadă, pentru că le aduce aminte de lipsurile și cozile de pe vremea lui Ceaușescu.

2005 – Liviu Pleșoianu simte nevoia să facă sport. Merge la o sală de forță. Medicii îi recomande să poarte o cămașă corespunzătoare.

2016 – Intră în Camera Deputaților, pe locurile rezervate minorității alpha-centauriene din România, care numără zeci de extratereștri răspândiți prin toate județele țării.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Poliția nu știe să cînte la Pian

  11 august 2020

  Pe cît de fioroși s-au repezit asupra unui biet om al străzii, împodobindu-l cu cătușe și la mîini, și la picioare, pînă și-a dat duhul în ghearele lor, pe atît […]

 • Și școala mai ucide, nu-i așa?

  11 august 2020

  Profesorul Iohannis a ținut lecția de aritmetică singur, fără să împartă oxigenul cu cineva, fără ca umbra vreunui muritor să-i strice suficiența.Voia să dea doar el veștile bune, și așa […]

 • Orban descrescătorul

  11 august 2020

  Luni, Ludovic Orban ne-a anunțat că domnia-i propie și guvernul înțelept condus de către acest geniu al șprițurilor târzii au reușit să oprească creșterea numărului de infectări. „Am reușit să […]

 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]