Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața lui Liviu Pleșoianu

Zoom Momente esențiale din viața lui Liviu Pleșoianu

1980 – Un obiect misterios aterizează pe un câmp de la marginea Bucureștiului. Două creaturi cu membre subțiri, ochi mari și țeastă elongată se dau jos din farfuria zburătoare. Una dintre ele ține la piept un prunc pletos și cu barbă, pe care-l așază pe pământ, ca să-l găsească și să-l adopte o familie de oameni. Lucirea de cutezanță din ochii copilului arată că el este alesul, că el e cel care va stârpă hidra cu șapte capete a statului paralel, sau cel puțin se va face de râs încercând.

1987 – Agentul lui de legătură de pe planeta de origine îi pune o întrebare foarte dificilă: La cine ține mai mult? La nava-mamă sau la nava-tată?

1990 – Liviu Pleșoianu scrie o compunere despre cum și-a petrecut vacanța de vară în străinătate, pe teritoriul unui alt stat paralel.

1992 – Studiază la limba română schița “Puiul”, în care un pui de prepeliță este împușcat de securiști după ce află o serie de amănunte-cheie despre protocoalele dintre Servicii și procurori.

1994 – Vine momentul să-și facă buletin. Le cere extratereștrilor care l-au lăsat pe Pământ să-l ia înapoi în spațiu.

1998 – La majorat, Pleșoianu află adevărul despre el: a fost creat pe cale artificială, cu ADN luat de la Pleșu și de la Liiceanu, de unde și numele.

2001 – Mai mulți vecini de bloc îl roagă să renunțe la coadă, pentru că le aduce aminte de lipsurile și cozile de pe vremea lui Ceaușescu.

2005 – Liviu Pleșoianu simte nevoia să facă sport. Merge la o sală de forță. Medicii îi recomande să poarte o cămașă corespunzătoare.

2016 – Intră în Camera Deputaților, pe locurile rezervate minorității alpha-centauriene din România, care numără zeci de extratereștri răspândiți prin toate județele țării.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Recviem pentru mustața lui Dragnea

  19 noiembrie 2019

  Prieten la toartă cu bărbierul austriac al Munților Carpați, Klaus Iohannis a reușit și el performanța de a-i ușui vrabia de sub nări lui Liviu Dragnea, lăsîndu-l orfan de mustață […]

 • Ciuma Roșie biruitoare

  19 noiembrie 2019

  Națiunile se ridică atunci cînd norocul le suflă în pînze. România a prins furtuna norocoasă de acum un secol – cînd, după ce a pierdut un război, și-a dublat teritoriul. […]

 • Fenomenalul domn Cîțu

  19 noiembrie 2019

  Când a încercat, la inițiativa prietenului lui mai inteligent, Lucian Isar, să atace speculativ leul, în 2009, Florin Vasile Cîțu a primit de la Mugur Isărescu un dos de palmă […]

 • Cinci ani de singurătate

  12 noiembrie 2019

  “Politicienii sînt ca scutecele. Trebuie schimbați des și din același motiv.” Vechiul aforism, atribuit lui Mark Twain, n-are trecere la români. Președintele României se schimbă doar o dată la zece […]

 • Barna, puntea suspinelor

  12 noiembrie 2019

  USR, alături de PLUS, părea să se poată transforma într-un partid important. Nu atât de important încât să conducă, prea curând, singur, dar suficient de important încât să înceapă să […]