Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața lui Mihai Tudose

Zoom Momente esențiale din viața lui Mihai Tudose

 

1967 – Vede pentru prima oară lumina zilei Mihai Tudose. Pentru că nu-și amintea nimic, Tudose intră puțin în panică și își promite că nu mai bea niciodată.

1972 – Mihai Tudose e un model pentru ceilalți preșcolari. E singurul copil din toată grădinița care doarme în fiecare după-amiază, asta și pentru că bea mereu până dimineața și e obosit.

1974 – Ca toți copiii dintotdeauna, Mihai Tudose merge la furat vișine ca să facă din ele vișinată.

1982 – Mihai Tudose termină școala generală a Serviciilor și se înscrie la liceul Serviciilor, după ce în vacanța de vară merge într-o tabără de siguranță națională.

1989 – Pentru Mihai Tudose, evenimentele din decembrie 1989 sunt în continuare extrem de confuze, poate și din cauză că era ușor băut și nu pricepea prea bine ce se petrecea.

1995 – Mihai Tudose îl întreabă pe medicul specialist dacă ficatul lui bătrân e măcar și înțelept.

1998 – Probleme tot mai mari pentru Mihai Tudose. Atunci când plouă, toate șanțurile de pe fața lui se umplu de apă. Autoritățile ridică din umeri și dau vina pe greaua moștenire.

2005 – Apropiații îi spun că totul e prea pe față și-i spun să nu mai iasă la piață cu tricouri pe care scrie SRI. Sau măcar să le păteze cu vin, ca să nu se mai cunoască scrisul.

2017 – Mihai Tudose îi asigură pe români că doar are față de om care bea mult. Dacă chiar ar avea probleme cu alcoolul, și-ar impune să stea o zi întreagă fără să bea nimic, doar așa, din ambiție, ca să demonstreze că poate. Dar, cum n-are o problemă reală cu băutura, n-are nici un rost să se chinuie.

1 comentariu

 1. #1

  Maxim si adevarat !!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • De ce începe să-mi fie mie rușine de sfînta nerușinare a altora

  19 iunie 2018

  Într-o vreme în care personajele lui Caragiale au evadat din proiect sfidînd legile metamorfozei, nu părem prea zguduiți că Mița Baston i-a luat locul lui Tipătescu, nici că Efimița nu […]

 • Klaus și uz de klaus

  19 iunie 2018

  Săptămîna trecută, un judecător al Curții Constituționale, Lăzăroiu, a fost amenințat. Sună îngrozitor, dar e exact așa cum sună. Consilierul prezidențial Tănăsescu și-a luat concediu și l-a atras în biroul […]

 • Isărescu și sclavii

  19 iunie 2018

  Când au apărut informații despre colaboratorul Manole, în presă a fost embargou ca pe vremea lui Gabriel Oprea. Există suspiciuni mai mult decât rezonabile că Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a […]

 • Războiul de independență se amînă

  12 iunie 2018

  Mitingul PSD, înrămat de Antena 3 și RTV, atîrnă acum pe perete, alături de mitingul #rezist, pictat, de-a lungul unui an întreg, de Digi24, Realitatea TV și HotNews. Sînt două […]

 • Dulăul cu colții pe-arginți

  12 iunie 2018

  “Bătrânii și moldovenii ne vor distruge viitorul!”, spuneau, fără fereală, antipatizanți de toate vârstele ai PSD-ului, înainte de parlamentarele din 2016. Prin urmare, pe locul 1 al listei pentru Senat […]