Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața lui Sorin Grindeanu

Zoom Momente esențiale din viața lui Sorin Grindeanu

1973 – Vine pe lume Sorin Grindeanu. Se pare că Dragnea ar fi vrut să se nască atunci, dar acest lucru era ilegal, deoarece se născuse deja, cu mulți ani în urmă, iar femeia care l-ar fi adus pe lume pentru a doua oară ar fi riscat ani grei de pușcărie pentru fapta ei.

1978 – Scandal monstru în familia Grindeanu, după ce Dragnea și Tăriceanu nu reușesc să se pună de acord care să-l ducă pe cel mic la grădiniță.

1980 – Sorin Grindeanu începe școala sau, cum îi mai spunea el, Academia de Informații, deoarece la școală înveți o grămadă de informații din tot felul de domenii: istorie, biologie, chimie, fizică, geografie.

1982 – Colegii de clasă îl privesc cu suspiciune. Toți se gândesc că Sorin Grindeanu e, de fapt, omul de la a III-a B al lui Dragnea.

1986 – Pe lângă orele de curs, Sorin Grindeanu participă și la tot felul de activități extracurriculare la Clubul Elevilor, fiind un membru de bază al Cercului de Control al SRI.

1997 – Termină Facultatea de Matematică, secția Informatică. Se angajează ca programator la PSD, unde lucrează la programul de guvernare.

2000 – Apropierea noului mileniu îl aruncă într-o spirală a nesiguranței. Oare a făcut bine să se înscrie în PSD, un partid prea înapoiat pentru mileniul al treilea?

2012 – În timpul referendumului, Grindeanu regretă că, viu fiind, nu poate fi el omul de încredere al lui Dragnea din județul Teleorman.

2016 – Dragnea îl introduce într-un program de pregătire intensivă pentru funcția de premier. Grindeanu, transpirat și îmbrăcat în trening, exersează mărirea salariilor, a alocațiilor și a pensiilor. Învățătoarea grevistă din Caracal se oferă să-i fie parteneră de antrenament, iar Grindeanu să exerseze pe ea majorarea salariilor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • O dublă înmormîntare

  22 mai 2018

  Înainte s-o cotească de-a bușilea spre infern printr-un tub de ciment folosit la canalele de irigații din pustiul libian, Muammar Gaddafi, observînd că trădarea trăiește în concubinaj cu ofițerii din […]

 • Evreunul contra Israel?

  22 mai 2018

  Ca dovadă că prostia nu e monopol PSD, șeful PNL a făcut o plîngere penală pe adresa Torei iudaice, acolo unde legea talionului, a ochiului scos și a dintelui spart […]

 • Când Dragnea și Orban se joacă de-a Messi

  22 mai 2018

  Liviu Dragnea a luat politica externă pe cont propriu. Nu i-a cerut-o nimeni, nu exista nici o presiune, aproape că nu aveam ceva numit ”politică externă”. Și-atunci, în infinita-i înțelepciune […]

 • Convertirea pescarilor

  15 mai 2018

  Duhnea Ierusalimul ca o străveche bute, Imperiul avea platfus și nu primea nici vești și cum dădeam cu vîrșa prin bălțile stătute, de mila Lui ne-am transformat în pești.   […]

 • Iohannis la numărătoarea morților

  15 mai 2018

  “A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă”, zicea Klaus Iohannis, în noiembrie 2015, cînd norocul său politic incendia clubul Colectiv și îi aducea pe tavă […]