Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața Monicăi Tatoiu

Zoom Momente esențiale din viața Monicăi Tatoiu

1956 – Se naște Monica Tatoiu. Ea a venit pe lume la mai multe maternități la care era invitată în ziua respectivă. Se pare că îi plăcea foarte mult să se vadă pe sticla incubatorului.

1957 – Deși în vârstă de numai un an, Moncia Tatoiu știe deja să-și apere cu înverșunare punctul de vedere, argumentând îndelung în favoarea ideii că a făcut pe ea și trebuie schimbată.

1968 – Monica Tatoiu iese aproape zilnic la tablă, pentru a vorbi în fața colegilor despre subiecte de actualitate.

1970 – Monica Tatoiu se arată dezamăgită că toate orele de curs de la liceu se desfășoară în aceeași sală de clasă. I-ar fi plăcut mai mult să fie nevoită să traverseze tot Bucureștiul pentru a ajunge de la o oră la alta.

1973 – Scoasă la tablă, Monica Tatoiu ia un 4 la chimie, însă e lăudată public de profesor pentru convingerea cu care vorbește despre lucruri la care nu se pricepe.

1980 – Monica Tatoiu își dă seama că nu poate apărea la televizor, deoarece în România există o singură televiziune și, dacă stai să te gândești, la o singură televiziune nici măcar nu are rost să te duci. ”Degeaba apari într-un studio de televiziune dacă nu ești invitată simultan și la un post tv concurent, pentru a vorbi cu aceeași înverșunare despre un alt subiect la care nu te pricepi”, a explicat la vremea respectivă Monica Tatoiu, declinând o propunere din partea TVR-ului.

1989 – Monica Tatoiu se alătură revoluționarilor care merg să apere televiziunea. Monica Tatoiu vrea totuși să ocupe în aceeași zi de 23 decembrie și sediile altor posturi de televiziune. De aceea, le propune revoluționarilor să o însoțească la Sofia, pentru a se adresa astfel și românilor care aveau antenă de bulgari.

2012 – Monica Tatoiu complotează cu psihologul Hanibal Dumitrașcu să preia puterea în postul RTV, însă planul lor e dejucat de apariția neașteptată a unei pauze publicitare.

2013 – La reuniunea de zece ani, Monica Tatoiu își revede foștii colegi de platou de la o emisiune de pe Realitatea la care a participat ea prin 2003.

Publicat în Cațavencii, nr. 5(83), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint