Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața Simonei Gherghe

Zoom Momente esențiale din viața Simonei Gherghe

1977 – Se naște Simona Gherghe, la doar câteva minute după venirea pe lume a aluniței de pe obrazul ei drept. Părinții le duc acasă a doua zi, însă le culcă în pătuțuri separate, deoarece alunița o împingea pe Simona în marginea de lemn și nu o lăsa deloc să doarmă.

1979 – Simona Gherghe spune primele cuvinte, însă părinții nu sunt pe fază ca să remarce acest lucru, deoarece la ora aia se uitau la Măruță.

1984 – Prima zi de școală. Învățătoarea o pune în bancă pe Simona Gherghe alături de alunița ei, deși Simona remarcase un coleg cu unghiile netăiate, foarte interesant pentru marele public.

1986 – Simona Gherghe e încântată să audă expresia ”pereții au urechi”, deoarece unde sunt urechi nespălate e și o grămadă de ceară.

1989 – Deși doar o copilă de 12 ani, Simona Gherghe participă activ la revoluție și chiar se deplasează la Târgoviște, unde cere să-l scobească în ureche cu un bețișor pe Ceaușescu, pentru a arăta întregii țări câtă ceară are dictatorul. Apără cu multă abnegație Televiziunea Română, bucurându-se că se află în mijlocul atâtor oameni care nu s-au mai spălat de câteva zile.  

1994 – Adolescentă cu aspirații înalte în domeniul televiziunii, Simona Gherghe o convinge pe cea mai bună prietenă a ei să nu se mai spele, deoarece niciodată nu se știe când o s-o invite într-o emisiune. Simona o sfătuiește pe fată să umble mereu murdară, deoarece oricând poate să te remarce pe stradă un producător tv și să te cheme în emisiunea lui de scandal.  

1998 – Simona Gherghe spune că, pentru ea, bărbatul ideal nu trebuie să fie neapărat frumos, inteligent sau cu simțul umorului. Calitatea la care ține cel mai mult este un roi de muște care să-l însoțească permament și să-l bâzâie mai ales în zona dorsală.

2000 – Oripitală de stilul de viață al Simonei Gherghe, compania Avon decide să-și retragă produsele pe care le avea în dulapul de baie al realizatoarei.

2010 – Simona Gherghe e cerută în căsătorie de Cătălin Botezatu. Mulți spun că Botezatu a apelat la acest gest pentru ca noi să nu bănuiam contrariul, și anume că el nu a cerut-o în căsătorie pe Simona Gherghe. După cum se știe, toată lumea vorbește pe la colțuri cum că Botezatu nu a cerut-o în căsătorie pe Simona Gherghe, deși el se străduiește foarte mult să se comporte ca un bărbat care o cere de nevastă zilnic pe Simona Gherghe, uneori chiar cu mai multe femei în același timp. 

Publicat în Cațavencii 7(85) 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint