Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața Simonei Halep

Zoom Momente esențiale din viața Simonei Halep

1991 – Vine pe lume Simona Halep. Când s-a născut, ursitoarele i-au prezis că va ajunge rușinea familiei și a unui întreg popor, pentru că n-o să reușească să urce mai sus de locul 2 mondial. Părinții se gândesc serios s-o abandoneze într-un orfelinat.

1998 – Prima zi de școală. Îi duce învățătoarei un buchet de flori, deși ea ar fi preferat să primească de la Simona Halep primul titlu de grand slem câștigat de o româncă după atâția ani.

1999 – Copiii pot fi uneori foarte cruzi când pun o poreclă, dar nici unul nu se compară cu domnul chel, îmbrăcat în trening, care trece mereu pe lângă terenul de antrenament al Simonei Halep și-i strigă, din goana Daciei 1310: ”Mangustooooooo!”

2001 – La sfârșitul clasei a patra ia premiul doi, deși tipul cu chelie și Dacie 1310 jurase că o să-i pupe adidașii dacă ia premiul întâi cu coroniță.

2002 – La orele de istorie, află de Alexandru Machidon, un machidon din Antichitate care și-a părăsit probabil stâna de oi din Dobrogea ca să cucerească lumea și chiar a reușit. Iată că și machidonii pot fi numărul unu mondial.

2006 – La examenul de capacitate, are de aflat suprafața unui poligon neregulat cu opt laturi. Răspunsul ei final e că suprafața e de zgură, ca la Roland Garros.

2016 – Mai mulți pensionari sunt gata să o linșeze pe Simona Halep, într-o stație de autobuz din Constanța. ”Cu ce drept privezi această țară de un titlu de grand slem? De ce te joci cu nervii românilor? De unde atâta cruzime într-o tânără cu față de mangustă și picioare de bivol?”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • O dublă înmormîntare

  22 mai 2018

  Înainte s-o cotească de-a bușilea spre infern printr-un tub de ciment folosit la canalele de irigații din pustiul libian, Muammar Gaddafi, observînd că trădarea trăiește în concubinaj cu ofițerii din […]

 • Evreunul contra Israel?

  22 mai 2018

  Ca dovadă că prostia nu e monopol PSD, șeful PNL a făcut o plîngere penală pe adresa Torei iudaice, acolo unde legea talionului, a ochiului scos și a dintelui spart […]

 • Când Dragnea și Orban se joacă de-a Messi

  22 mai 2018

  Liviu Dragnea a luat politica externă pe cont propriu. Nu i-a cerut-o nimeni, nu exista nici o presiune, aproape că nu aveam ceva numit ”politică externă”. Și-atunci, în infinita-i înțelepciune […]

 • Convertirea pescarilor

  15 mai 2018

  Duhnea Ierusalimul ca o străveche bute, Imperiul avea platfus și nu primea nici vești și cum dădeam cu vîrșa prin bălțile stătute, de mila Lui ne-am transformat în pești.   […]

 • Iohannis la numărătoarea morților

  15 mai 2018

  “A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă”, zicea Klaus Iohannis, în noiembrie 2015, cînd norocul său politic incendia clubul Colectiv și îi aducea pe tavă […]