Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale mai puțin cunoscute din viața lui Liviu Dragnea

Zoom Momente esențiale mai puțin cunoscute din viața lui Liviu Dragnea

1962 – Se naște Liviu Dragnea, în comuna teleormăneană Gratia. A fost momentul în care, dacă venea DNA-ul peste el, chiar nu avea cu ce să-l agațe.

1969 – Îi râde în nas învățătoarei care încearcă să-l învețe alfabetul. ”Doamnă, decât să las ceva scris, mai bine vorbesc la telefon, măcar așa pot să spun că nu e vocea mea și că e o înscenare pusă la cale de Soros.”

1979 – Ca orice adolescent pe care-l pasionează muzica, înființează o formație. Din ea făceau parte Dragnea, care cânta la tobe, un basist, un vocal și-un tip care ținea de șase.

1981 – Devine super-relaxat în privința copiatului la Bac, după ce profesorul supraveghetor îi avertizează pe elevi că a copia e ca și cum ai fura. La proba de română îi pică Enigma Otiliei. Scrie că enigma pe care-o ascundea Otilia era că lua bani de la Soros.

1982 – Spirit întreprinzător, își deschide o fermă de hamsteri, pe care-i crește ca să-și facă din ei mustăți de baron provincial cu ambiții.

1983 – Face armata. Crezul lui Dragnea era că fiecare soldat are în raniță bastonul de mareșal, eventual furat chiar de la un mareșal.

1989 – Atrage atenția că procesul lui Ceaușescu a fost unul politic și că Ceaușescu a fost condamnat la ordinul lui Kövesi, pe care a deranjat-o la un moment dat cu niște declarații.

2015 – Participă la o lansare de carte. Îi cere autorului un exemplar cu dedicație, dar îl roagă să nu fie prea evidentă dedicația, ca să nu se prindă DNA-ul.

2017 – Dragnea trimite niște inspectori ANAF la sediul BOR, după ce află de incomoda poruncă biblică ”Să nu furi”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Dacă…

  17 iulie 2018

  Dacă în locul mahmurilor șefi de stat care pritocesc soarta lumii s-ar fi întîlnit la Helsinki căpitanii echipelor de fotbal ce-au pompat bucurie, vreme de trei săptămîni, pe străzile globului […]

 • Pușcăria ca poliție politică

  17 iulie 2018

  Un document scos de Băsescu din vechea lui arhivă neagră arată felul în care inculpaților li se anulează șansa unui proces corect. Asta se face “în conformitate cu dispozițiile articolului […]

 • Nea Delirache

  17 iulie 2018

  Au dat-o jos pe Kövesi, pedestrimea pesedistă voia să plece la casele ei, când s-a auzit Liviu Dragnea: Nuuu, mai stați, lupta abia acum începe! Mai repede depistezi așchii de […]

 • Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

  10 iulie 2018

  După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne. Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo […]

 • 11 ani cu revocare

  10 iulie 2018

  “…indiferent cît de atacați am fost, indiferent cît de umiliți am fost în fața societății, în fața familiilor noastre, tîrîți în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra…”, zice Kövesi […]