Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ne vrem tabloidele înapoi, nenorociților

Zoom Ne vrem tabloidele înapoi, nenorociților

Opriți nebunia asta! Ne vrem presa înapoi. A dezertat până și Libertatea, a abandonat destinul chiloților intrați în cur pentru marea misiune a anticorupției. Gata, e prea mult.

Se zvârcolește ceva, undeva. Se schimonosește ceva, undeva. Altfel e greu să-ți explici. Primele vorbe scoase de Kövesi după violul Comisiei Iordache asupra Codului Penal au fost pentru Libertatea. Exact, în tabloidul infect Libertatea. După care s-a dus acolo și pentru un Live cu cititorii maculaturii. Wow, iat-o, mi-am zis, pe doamna Kövesi coborâtă de pe porcul alb al anticorupției pe care urmează să-l sacrifice acum cu Livache și Coldea exact în mijlocul poporului consumator de șorici de asistentă TV.

Nimic suspect, nimic rău în asta. Până la urmă, miroase mai bine decât la Ziare.com.

Bine, mi-am zis, ne-ați luat Libertatea, nu-i nimic, ne rămâne Cancan. Noi, poporul, vom avea mereu de partea noastră Cancan-ul.

Azi, Cancan titra cutremurător: ”MEGAEXCLUSIVITATE. Este proprietarul unuia dintre cele mai puternice trusturi de televiziune şi nimic nu-i trădează averea gigantică. «Miliardarul fără chip» este probabil cel mai bogat român, dar locuieşte într-un hotel de 2 stele abandonat şi…” Și ce, și ce? – trepidam. Oare cine e ”miliardarul fără chip”? Oare îl voi vedea pe ”miliardarul fără chip”?

Dau click și îl văd pe Zoltan Teszari. Nu știu dacă vă mai amintiți, acum vreo patru ani, Cătălin Botezatu era în plină campanie pentru obținerea titlului de heterosexual. Se hotărâse el cumva că vrea să fie ținut minte de posterioritate ca heterosexual. Și ce-a făcut? A luat-o pe Bianca Drăgușanu și au mers în Pădurea Băneasa. Chipurile, se ascundeau în pădure ca să facă sex. Bineînțeles, ei nu știau, dar un paparazzi vigilent se afla pe urmele lor. A doua zi în presă, o mega-producție cu Botezatu și piele de cabanos aia, într-un mozol ridicol. Se vedea de pe Lună că totul fusese regizat, imaginea era de Hollywood, cinci camere, macarale, drone, tot ce trebuie.

Aceeași producție acum, în materialul cu Teszari. Botezatu voia să pară un macho dezlănțuit în pădure, Teszari a venit cu pretenții mult, mult mai modeste. Vrea să fie văzut ca un om bun. Iar Cancan, din ce se vede, a câștigat contractul: ”Zoltan Teszari nu este un miliardar căruia îi place să îşi arate bogăţia. Pe lângă faptul că e foarte discret, «miliardarul fără chip» este şi modest, el nedorind să epateze în niciun fel. Ar putea să locuiască într-o vilă somptuoasă, însă a ales să stea în anexa unui hotel de numai două stele din Oradea, Padiş. (…) Pe lângă faptul că este discret, miliardarul este şi generos. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Zoltan Teszari a fost la un azil de bătrâni, Sf. Elisabeta, pentru a le face o bucurie celor de acolo în preajma sărbătorilor. (…) El conduce un autoturism Porsche Macan Diesel S – nu un bolid de super-lux ca alţi oameni mult mai puţin bogaţi decât el – pe care şi l-ar fi ales fiindcă nu consumă mult. De altfel, şi miliardarii americani Mark Zuckerberg şi Warren Buffett s-au remarcat în SUA prin faptul că nu conduc maşini de lux. Pare a fi apanajul afaceriştilor care şi-au construit averea cu idei strălucite, nu prin combinaţii cu statul, ca destui oameni de afaceri de la noi.”

Mă duc să vomit și mă întorc.

 

1 comentariu

  1. #1

    De parca are Teszari vreo legatura cu ce scrie CanCan; ar avea cine sa-l laude, daca ar vrea, fii convins!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint