Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nea Marcel Pufulete

Zoom Nea Marcel Pufulete

Ciolacu își merită locul în istoria universală de azi: primul competent care impozitează o companie pentru că face rău cetățenilor, apoi îi dă banii înapoi ca ajutor pentru a se dezvolta. Nu se poate inventa așa ceva, tind să cred că Ciolacu pentru asta s-a născut: să dea omenirii această mostră de cretinism economic de-a dreptul cosmic.

Cuvinele lui Ciolacu: „În pachetul de măsuri fiscal am propus inclusiv mărirea accizei la băuturile cu zahăr. Este o măsură legitimă în susținerea sănătății populației, mai ales a tinerilor, care sunt consumatori de astfel de băuturi. Începând de astăzi am un gentlemen’s agreement cu conducerea companiei că toată această supraimpozitare se va întoarce în companie sub formă de ajutor de stat în proiectele viitoare“.

Taxezi așadar pentru „sănătate“, dar nu duci banii în Sănătate, ci îi înapoiezi „agresorului“. E mai mult decât halucinant, doar medicina și Istoria imposturii vor putea să vină cu explicații cândva în acest rar caz de curvăsărie financiară, cum probabil ar numi-o Gigi Becali.

Ca producător de țigări te simți de rahat în acest moment: „Eu ce-am, mă, să nu primesc banii înapoi de la stat? Ce, eu nu omor oameni?!“.

3 comentarii

  1. #1

    Oricum, curand o punga de chipsuri si o sticla de cola or sa ajunga sa coste mai mult decat un pachet de tigari. Daca au de ales copilasii patriei cum sa bage niste porcarii in ei, macar sa bage tigarile, ca un pachet tine mai multa vreme. Sanatate curata, ce mai.

  2. #2

    Coaliția hermafrodită PSD-PNL se zbate să introducă în România socialismul capitalist de stat. Îi mai trebuie doar voturile majorității românilor.

  3. #3

    As vrea sa vad cu politicienii manca pufuleti si beau coca zi de zi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint