Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nea Pufulete la război

Zoom Nea Pufulete la război

E limpede că nea Pufulete a intrat în campania electorală. Faza morbidă a celor care candidează e atunci când ies la cumpărături ca să le arate cetățenilor cât de bine se poate trăi cu bani puțini. Dezorientatul de Boloș a spus senin că pe el, singur, mâncarea îl costă trei mii de lei pe lună.

INS ne spune că o familie cu doi copii poate să trăiască cu patru mii de lei pe lună, iar premierul își face cumpărături ca să demonstreze cetățenilor cât de bine e și ce putere are moneda națională. E drumul pe care merg – orbiți de farurile Cotroceniului – toți președinții PSD până dau cu mufa de exit-poll-uri. Urmează o perioadă de băgat Ciolacul în ochi oamenilor. Va merge în Ucraina, umblă zvonuri că se duce și în Israel, iar între timp îl vom vedea probabil făcându-și plinul fericit la o benzinărie, demonstrând că mașina merge și cu aer în România din mintea sa.

Cu o presă plătită aproape în totalitate de Putere, rămân pe margine declarații care, altfel, ar fi pus la pământ și un elefant, darmite un băiat cu barba rară care a făcut carieră ca vâslaș. Iar declarația sună cam așa: „Nu există zboruri umanitare. Nu putem transforma România și companiile românești în Crucea Roșie“, a zis mâncătorul de pufuleți, referindu-se la aducerea în țară a românilor din zona de conflict din Israel – Gaza. Dacă nici asta nu înseamnă grijă față de cetățean, atunci nu știu care mai e.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint