Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Noul pod de la Brăila a ajuns inutil, pentru că oricum a secat Dunărea

Zoom Noul pod de la Brăila a ajuns inutil, pentru că oricum a secat Dunărea

Bani aruncați pe fereastră! Podul suspendat de la Brăila nici n-a fost dat în circulație, că a și devenit complet inutil, după ce Dunărea a secat. „E nevoie ca cineva să-și asume răspunderea pentru acest eșec“, a spus ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. „De ce s-au mai demarat construcțiile? Oare nu știa toată lumea că vine încălzirea globală? Nu era clar pentru toți că seceta va seca râurile? De ce ne-am mai apucat să construim acest pod pe care nici măcar nu ni-l permitem, când poți să străbați albia Dunării fără măcar să te uzi la glezne?“, a mai spus ministrul Grindeanu, care a adăugat că are de gând să propună construirea unui cartier rezidențial acolo unde, pe vremuri, curgea celebrul fluviu.

Nu de aceeași părere este Petre Daea, care vrea ca-n albia secată a Dunării să pună porumb de colo până colo. „Această albie de fluviu trebuie să devină o adevărată uzină de hrană pentru brăileni“, a explicat Daea, atingând cu mâna dreaptă un ciocălău imaginar.
Citeşte mai multe despre:

7 comentarii

 1. #1

  Să nu facem pe proștii. Cât ar seca Dunărea tot n-o treci cu TIR-ul.

  • #2

   Grindeanu un idiot!!! Cum sa fie inutil podu?! E tâmpit

  • #3

   Unde a secat Dunarea, ca se vede clar ca e de colo pana colo, intradevar nivelul e mai jos, dar nu incat sa nu te „ude la glezne”😂😂

 2. #4

  Unde a secat Dunarea, ca se vede clar ca e de colo pana colo, intradevar nivelul e mai jos, dar nu incat sa nu te „ude la glezne”😂😂

 3. #5

  Cat de prost poti sa fii sa scrii un asemenea articol…ma-ta stie ca traiesti?

 4. #6

  Ce postare mai e și asta?

 5. #7

  Au și apărut cârcotașii !! Multora le- a stat în gât construcția podului de la Brăila ! A devenit inutil peste noapte ?? Dunărea a secat dese pot asfalta malurile ??Hai să fie serioși și să lăsăm răutățile. !!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint