Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

O femeie din Bârlad se plânge că e hărțuită continuu de Ștefan Bănică jr. și de Andreea Marin

Zoom O femeie din Bârlad se plânge că e hărțuită continuu de Ștefan Bănică jr. și de Andreea Marin

Femeia spune că de câteva săptămâni nu mai are liniște și că nu poate deschide televizorul fără a se simți agresată de cuplul Ștefan Bănică jr.-Andreea Marin. Ea a făcut un apel la decență și le-a cerut celor doi să nu mai divorțeze, sau, dacă țin morțiș să o facă, să nu mai spună la toată lumea, ca și cum ar interesa pe cineva.

”Dacă nu vă pasă de mine, gândiți-vă măcar la copiii mei. Ieri, când am ajuns acasă, fetița mea de zece ani plângea cu fața în palme și spunea că nu mai suportă acest calvar. Nu pricepea de ce trebuie să vedem în mod constant același cuplu de oameni mediocri și falși și să ne uităm la televizor ca și cum ni s-ar părea măcar vag interesant ce se întâmplă cu viața lor. Pe mine m-a impresionat mult această scenă. Nu vreau să-mi mai văd copilul plângând din cauza asaltului mediatic la care suntem supuși. Îi rog pe Bănică și pe Andreea Marin să facă un pas în spate și să se gândească și la dreptul nostru de a nu fi hărțuiți,” a spus femeia.

Ea a precizat că totul a pornit de la un anunț iresponsabil postat pe Facebook de Andreea Marin, potrivit căruia se pregătește de divorț. ”Prin anunțul ăla, Andreea Marin a făcut rău la foarte multă lume. Nu înțeleg de ce nu i s-a închis contul până acum. Puteau cel puțin  să-i suspende dreptul de a mai posta statusuri narcisiste pe o perioadă de 40 de zile.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint